SUSURLUK SANAT VE SPOR KURSLARI FİNAL COŞKUSUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Susurluk Belediyesi Kültür İşleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Sanat ve Spor Kursları 2023 Kış Sezon finali büyük bir coşkuyla gerçkleşti.

 

Eğitmenlerin de tek tek tanıtıldığı programda, söz alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serdar SARIDAŞ Sanat ve Spor Kurslarının geleceğimiz için son derece faydalı olduğunu belirtti.

 


Kursiyer öğrencilere hem katılım sertifikaları ve hem de anı madalyaları sunulurken, Spor İşleri Müdürü Emrah DİKMEN yeni süreçte 14 branş ile devam eden kursların çeşitliliğinin arttırılacağı müjdesini verdi.

Ayrıca katılımcılarla yapılan soru – cevap bölümünde bir söz de Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY’den geldi. Başkan GÜNEY; Öğrenciler ve Susurluk halkından gelen talepler üzerine Susurluk Kongre Kültür Merkezi yanına yenilenmiş bir kapalı spor merkezinin de yapılacağını duyurdu.Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Sanat ve Spor ile büyüyen çocukların vatan ve milletlerine faydalı birer yetişkin olacağını söyledi. Susurluk halkının parasını yine Susurluk’un çocuklarına harcandığını dile getirdi.
Başkan Güney; üç ayrı bölümde gerçekleşen sezon final programda, tüm öğrencilere ve Susurluklu velilere, Belediyeye güvendikleri için teşekkürlerini iletti.

ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI
SAKARYA BOLU VE KARABÜK'TE MAYIS AYINDA KAR SÜRPRİZİ
CHP PENDİK KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI KONGRE TAKVİMİNİ AÇIKLADI
KARTAL’IN, 20 YILA UZANAN İÇME SUYU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR
6 MİLYON 379 BİN TAPUYA E-HACİZ KONULDU
SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU;DAVUT TURAN VE NURCAN KIRALI DÜNYAEVİNE GİRDİ
METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ ŞENLİĞİ
BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI