SUYUN DEĞERİNİ ESERLERİYLE ANLATAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Pendik Belediyesi 22 Mart Dünya Su Gününe özel “Suyun Değeri” konulu resim,slogan ve kompozisyon yarışması düzenledi. Her yaştan öğrencinin katıldığı yarışmada kazananlar törenle ödüllerini aldı,eserlerini sergileme fırsatı yakaladı.

Su kaynakları ve tüketimi problemlerinin yaşanmasıyla birlikte farkındalık yaratmaya yönelik yarışmalar ve etkinlikler yürüten Pendik Belediyesi, “Suyun Değeri” konulu yarışma düzenledi.Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte düzenlenen yarışmalarda farklı kategorilerde pek çok çocuk eserleriyle katıldı.

Yarışma kapsamında üç kategoride değerlendirme yapıldı.Tüm resmi ve özel okulların katıldığı yarışmaya ilkokullar resimleriyle,ortaokullar ise resimli sloganlarıyla katıldı.Liseler arasında düzenlenen yarışmada ise kompozisyonlar değerlendirildi.Öğrenciler “Suyun Değeri” konulu yarışmalarda su israfına dikkat çekti.

Seviyorsan torunu,tasarruflu kullan suyunu

Bilinçsiz su tüketimini eserleriyle yansıtan öğrenciler yarışmanın sonunda düzenlenen tören ile ödüllerini aldı.Törene Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Avni Er de katıldı.Ödüllerini alan öğrencilerin eserleri törenin gerçekleştiği Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi konferans salonunda gün boyu sergilendi.Törende öğrencilere aileleri ve öğretmenleri eşlik etti.İlkokullar arası resim yarışmasında 1.Mustafa Emin Erdoğan,2.Ezgi Koç,3.Melek Göçemen oldu.Ortaokullar arası slogan yarışması 1.Halil Düzenli,2.Ayşenaz Yılmaz,3.Tuana Eser, liseler arası kompozisyon yarışmasında ise 1.Beyza Küçükduyan,2.Irmak Duman ve 3.Yağmur Muzaç oldu.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI