TAHA AKGÜL CADDESİ PARKI HİZMETE GİRDİ

Pendik Belediyesi yeni bir parkın yapımını daha tamamladı.

Esenler Mahallesi’nin 10. parkı olarak hizmete giren 1.600 m2lik Taha Akgül Caddesi Parkı; futbol sahası ve workout alanları (çalışma istasyonu) ile dikkat çekiyor. Bu park ile Pendik Belediyesinin son 6 yılda yaptığı park sayısı 56’ya, toplamda ise 234’e çıktı.

Pendik Belediyesi ilçeye yeni bir park daha kazandırdı. Belediye ekipleri Esenler Mahallesi’nde bulunan Taha Akgül Caddesi üzerinde yeni bir park inşa etti. 1.600 m2lik bir alana kurulan parkta futbol sahası, çocuk oyun alanı, çatılı piknik masaları, fitness aletleri, banklar ve yürüyüş parkuru ile yeşil alanlar yer alıyor.

Parkta ayrıca workout alanı (çalışma istasyonu) da bulunuyor. Mahalle sakinlerinin hizmetine giren 10. park olan Taha Akgül Caddesi Parkı ile birlikte Pendik Belediyesinin son 6 yılda yaptığı park sayısı 56’ya çıktı. Toplam park sayısı ise 234 oldu.

''KADİM MOTİFLER MODERN ÇİZGİLER'' BAŞLADI
PENDİK'TE ORTAK AKIL BULUŞMASI:KENT KONSEYİ'NDEN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A ZİYARET
TÜRKİYE’DE BİR İLK: ÜMRANİYE BELEDİYESİ BİLİM ÜMRANİYE, ISS’NİN GÜNEŞ ÖNÜNDEN GEÇİŞİNİ BAŞARIYLA GÖRÜNTÜLEDİ
ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDE İKİNCİ OPERASYON DALGASI:BAŞKAN YARDIMCILARI DAHİL 25 GÖZALTI
M5 METRO HATTINDA KABLO PATLAMASI:YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2026-2027 KÜLTÜR VE SANAT SEZONU ÖDÜL TÖRENİYLE AÇILDI
PENDİKSPOR YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU: HEDEF PLAY-OFF
BAŞKAN AHMET CİN:''YAĞMUR VE ATIK SU KANALI UZUNLUĞU 105 KM'Yİ BULDU''
ORFA YAPI PENDİKSPOR SİVAS'TA DAĞILDI:1-4
EYÜPSULTAN'DA BAŞKANVEKİLLİĞİ SEÇİMİNİ CHP ADAYI CAFER PARLAK KAZANDI