TAKSİM VE İSTİKLAL CADDESİ İÇİN YENİ KARAR!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya üzerinden İstiklal Caddesi'ne akın eden yoğun kalabalığa tepki göstermesi sonrasında Beyoğlu Kaymakamlığı yeni kararlar alarak Taksim ve İstiklal Caddesi'nde maskesiz gezen vatandaşların caza alacağını duyurdu

Beyoğlu Kaymakamlığı sokağa çıkma yasağının esnetilmesiyle İstiklal Caddesine akın eden yurttaşlara yönelik yeni yaptırım kararları aldığını açıkladı. Karara göre Taksim ve İstiklal Caddesi'nde maskesiz ve sosyal mesafe kuralına uymayan yurttaşların cezalandırılacağı açıklandı. Koranavirüs salgını sonrasında normalleşme sürecinin başlamasıyla tedbirlere uymayan ve maskesiz caddelerde  dolaşan yurttaşlara yönelik yapılan toplantıda yeni kararlar alınarak yürürlüğe girdi. 

Alınan kararlar doğrultusunda,Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde bulunan tüm kişilerin maske takması, kişilerin arasında en az 3 metre sosyal mesafeyi koruyacak şekilde hareket edilmesi ve tedbirlere uymayanlara 1593 sayılı Hıfzısıhha Kanununun 282 maddesi gereğince idari yaptırım uygulanmasına karar verildi.

“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMİ MESAJI:''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK''
6 ŞUBAT DEPREMİNİN DİNMEYEN ACISI: ÜÇ YIL GEÇTİ KALPLER HALA ENKAZ ALTINDA
6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI