TAMGA ANKARA GENEL MERKEZ AFAD İLE BİRLİKTE EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI

TAMGA Uluslararası Arama ve Kurtarma Ankara Genel Merkez Eğitimlerini tamamladı. Türkiye'nin ilk Uluslararası Arama ve Kurtarma Derneği olan TAMGA 51 ilde ve 12 ülkede eğitimlerini aralıksız sürdürüyor.

Tamga Uluslararası Arama ve Kurtarma Ankara Genel Merkez Eğitimi Ankara AFAD'da gerçekleşti. 20 kişinin aldığı eğitimlerde Tamga Uluslararası Arama ve Kurtarma Ekibine Genel Başkan Yağız Kızılkaya'da destek verdi.

Akreditasyon Sürecinde Türkiyenin ilk Uluslar Arası Arama ve Kurtarma Derneği olarak faaliyetlerini yürüten  TAMGA  Türkiye çapında 51 ilde ve 12 ülkede Arama ve Kurtarma Eğitimlerini sürdürüyor.

 Eğitimlerle ilgili konuşan Genel Başkan Kızılkaya, "Afet yılı olarak geçirdiğimiz bu süreçte vatana millete ve Devletimize destek olmak için ekibinin tüm çabasını gayretini sergilediği bu projelerde şerefle görev alacak" ifadesini kullandı. 

''KADİM MOTİFLER MODERN ÇİZGİLER'' BAŞLADI
PENDİK'TE ORTAK AKIL BULUŞMASI:KENT KONSEYİ'NDEN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A ZİYARET
TÜRKİYE’DE BİR İLK: ÜMRANİYE BELEDİYESİ BİLİM ÜMRANİYE, ISS’NİN GÜNEŞ ÖNÜNDEN GEÇİŞİNİ BAŞARIYLA GÖRÜNTÜLEDİ
ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDE İKİNCİ OPERASYON DALGASI:BAŞKAN YARDIMCILARI DAHİL 25 GÖZALTI
M5 METRO HATTINDA KABLO PATLAMASI:YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2026-2027 KÜLTÜR VE SANAT SEZONU ÖDÜL TÖRENİYLE AÇILDI
PENDİKSPOR YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU: HEDEF PLAY-OFF
BAŞKAN AHMET CİN:''YAĞMUR VE ATIK SU KANALI UZUNLUĞU 105 KM'Yİ BULDU''
ORFA YAPI PENDİKSPOR SİVAS'TA DAĞILDI:1-4
EYÜPSULTAN'DA BAŞKANVEKİLLİĞİ SEÇİMİNİ CHP ADAYI CAFER PARLAK KAZANDI