TARIK BALYALI;'' PENDİK SAHİL PAZAR ALANI KADIN EMEĞİNE AÇILACAK''

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Balyalı çalışmalar bünyesinde Pendik Esenyalı'da bulunan Orhangazi Semt Pazarında pazarcı esnaflarla bir araya geldi.

Tarık Balyalı semt pazarı esnafıyla buluşmasında   vatandaşların sorunlarını dinledi ve pazar tezgahının başına geçerek satış gerçekleştirdi. Tarık Balyalı iftara yakın seçim standında geçerek vatandaşlara pide dağıttı.

Balyalı pazarcı esnafın sorunlarının farkında olduklarını belirterek 31 Mart'tan sonra Pendik'i hep birlikte hak ettiği şekilde yöneteceklerini söyledi. Balyalı Pendik'te kadının adının hiç bir yerde olmadığını ifade ederek kadın emeğinin  değerlendirilmesine  yönelik haftada bir kez Pendik Sahil Pazar Alanının kendilerine tahsis edileceğini söyledi. 

YÖK'TEN ÜNİVERSİTELER İÇİN RADİKAL ADIM:4 YILLIK LİSANS EĞİTİMİ 3 YILA İNEBİLİR
FON VURGUNU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ESKİ SPK BAŞKANVEKİLİ ENVER USCA VE 3 KİŞİ TUTUKLANDI
OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ MİLLÎ JUDOCU SEMA NUR YÜKSEL’E COŞKULU KARŞILAMA
KARTAL’DA TARİHİ GÜN: KOMŞULUK, DAYANIŞMA MEYDANI VE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
ESKİ BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA TUTUKLANDI
TUZLA'DA EMSAL TRANSFERİ İÇİN ÖNEMLİ İLERLEME:BAŞKAN BİNGÖL YAKIN ZAMANDA DUYURULACAĞINI AÇIKLADI
CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN SAHADA GÜÇ BİRLİĞİ: BİRLİK, DAYANIŞMA VE ÖRGÜT COŞKUSU!
PENDİK'TE KENTSEL DÖNÜŞÜM HEYECANI:2.028 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN KURASI ÇEKİLDİ
CHP İSTANBUL İL BAŞKANI MEHMET ALİ YÜKSEL'DEN PENDİK'TE SAHA MESAİSİ:''ÖRGÜTÜMÜZ PARTİSİNE SAHİP ÇIKIYOR''
ABD ARA SEÇİMLERİNDE SİYASİ TABLO TERSİNE DÖNDÜ:KONGRE DEMOKRATLARIN KONTROLÜNDE