TARIK BALYALI'DAN PENDİK'TE BİR İRTİBAT BÜROSU DAHA

İBB CHP Grup Başkanvekili ve Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı, Kaynarca’daki irtibat bürosunun açılışını yaptı.

 

Açılışta, Pendik ilçe Başkanı Niyazi Güneri ile yan yana açılışı yapan Balyalı, 31 Mart seçimlerindeki iddiasını yineledi. CHP örgütü olarak kazanmaya odaklandıklarını söyleyen Balyalı, “Bayraklarımızı kesiyorlarmış, kessinler; afişlerimizi kesiyorlarmış, kessinler. Zabıtalarla aleyhimizde çalışma yapıyorlarmış, yaptırsınlar. Sonucu hiçbir şey değiştiremez.

Çünkü 31 Mart 2024’te Pendik’te başkan değişecek. Ne yaparlarsa yapsınlar. Değişimi asla değiştiremezler” Sözleriyle de kazanacaklarının altını çizdi.  Kaynarca irtibat bürosunun açılmasıyla birlikte Pendik’te Ahmet Yesevi, Velibaba, Çamçeşme, Güllbağlar’dan sonra beşinci irtibat bürosu halkın hizmetine sunulmuş oldu. 

PESİAD'DAN PENDİK'İN YENİ MÜFÜTÜSÜ VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ İLYAS KAYIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ
MERSİN'DE YOLSUZLUK OPERASYONU: VAHAP SEÇER VE 2 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI DAHİL 59 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
PENDİK PROTOKOLÜNDEN EĞİTİM-BİR-SEN İSTANBUL 4 NO'LU ŞUBEYE ZİYARET
CHP MYK'DA ŞOK KARAR:ÜÇ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ
''AİLEM GÜVENDE'' SORUŞTURMASI KAPSAMINDA T24'ÜN SİTESİ VE SOSYAL MEDYA HESAPLARINA ERİŞİM ENGELİ
ATAŞEHİR'DE SİYASİ DEPREM! CHP'Lİ 6 MECLİS ÜYESİ AK PARTİ'YE GEÇTİ
PARTİLERİNDEN İSTİFA EDEN 9 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ'YE KATILDI
2. MEMLEKET GÜNLERİ 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
PENDİKSPOR HEYETİNDEN MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'A ZİYARET
BİLAL ERDOĞAN:''ABD 11 MİLYON DOLAR FAZLA TEKLİF VERMESİNE RAĞMEN İSPANYA SÜPER KUPASI TÜRKİYE'DE YAPILACAK''