TARIK BALYALI'DAN PENDİK'TE BİR İRTİBAT BÜROSU DAHA

İBB CHP Grup Başkanvekili ve Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı, Kaynarca’daki irtibat bürosunun açılışını yaptı.

 

Açılışta, Pendik ilçe Başkanı Niyazi Güneri ile yan yana açılışı yapan Balyalı, 31 Mart seçimlerindeki iddiasını yineledi. CHP örgütü olarak kazanmaya odaklandıklarını söyleyen Balyalı, “Bayraklarımızı kesiyorlarmış, kessinler; afişlerimizi kesiyorlarmış, kessinler. Zabıtalarla aleyhimizde çalışma yapıyorlarmış, yaptırsınlar. Sonucu hiçbir şey değiştiremez.

Çünkü 31 Mart 2024’te Pendik’te başkan değişecek. Ne yaparlarsa yapsınlar. Değişimi asla değiştiremezler” Sözleriyle de kazanacaklarının altını çizdi.  Kaynarca irtibat bürosunun açılmasıyla birlikte Pendik’te Ahmet Yesevi, Velibaba, Çamçeşme, Güllbağlar’dan sonra beşinci irtibat bürosu halkın hizmetine sunulmuş oldu. 

YENİKAPI METROSUNDA YANGIN PANİĞİ!
SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN ALEMDAĞ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI TUNCAY MERİÇ HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYE’DE ANNE ÇOCUK ATÖLYELERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
YAĞMUR SUYU KANALLARI VE MAZGALLARDA YOĞUN TEMİZLİK
İMAMOĞLU'NUN EŞİNİN AVUKATI NUSRET YILMAZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
AK PARTİ'YE GEÇEN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE İLGİLİ YENİ GELİŞME:AKLANDIM DEDİĞİ DOSYA YENİDEN AÇILDI
ÜMRANİYE KUMAŞÇILAR ÇARŞISI: PERAKENDE KUMAŞTAKİ GÜÇLÜ ADRES
KADINLAR ÜRETİYOR KARTALLILAR KAZANIYOR
PENDİK 5. KAHVE FESTİVALİ BAŞLIYOR
4. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ KARTAL'DA BAŞLIYOR