TCDD İRAN SEFERLERİNİ DURDURDU

TCDD İran'da koranavirüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşların artması üzerine Transasya Ekspresi ve Van Tahran yolcu treni ile yük seferlerini geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.

 

Türkiye koranavirüs nedeniyle İran'da artan ölümleri üzerine İran sınır kapılarını kapatmış ve tüm uçuşları durdurmuştu.

TCDD Türkiye İran arasında işleyen Transasya Ekspresi ve Van Tahran treni ile yük taşıyan trenlerin seferlerini durdurduğunu açıkladı. 23 Şubat pazar günü TCDD tarafından alınan karar yürürlüğe girdi.İran'da koranavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 12'ye çıktığı virüs bulaşan hasta sayısının ise 47'ye yükseldiği belirtildi.

 

PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK
PENDİK'TE MESLEKİ EĞİTİME DEV YATIRIM: MSB ÇAKABEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN TEMELİ ATILDI