"TEKNOLOJİK TAYFA" ÜMRANİYEDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi filmlerinden Rafadan Tayfa karakterlerinin canlandırıldığı “Teknolojik Tayfa” gösterisi, Ümraniye Millet Bahçesi’nde çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde, çocukları milli ve özgün teknolojiye teşvik etmek için hazırlanan Teknolojik Tayfa’nın Ümraniye Millet Bahçesi’ndeki gösterisine, çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar, Rafadan Tayfa çizgi filminde yer alan Sevim, Hale, Akın, Kamil, Mert ve Hayri karakterlerinin maskotlarının gösterisini izlerken hem eğlendi hem de öğrendi.

Çocukların algı düzeyine göre tasarlanan gösteride, Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu kapsamında otonom araçlar, astronomi, uzay, yapay zekâ, robotik kodlama gibi başlıklarda yerli ve milli üretimin önemi vurgulanıyor.

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAM ÖNCESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE EV TEMİZLİĞİ DESTEĞİ
KARTAL'DA 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ 111.YILINDA SAYGIYLA ANILDI
CHP PENDİK'TEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE VEFA
KARTAL'DA SOSYAL DAYANIŞMA AĞI HANELERE ULAŞTI:RAMAZAN DESTEKLERİ TAMAMLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ'NDE LOKMA VE KANDİL SİMİDİ İKRAMI
MERHUM MECLİS ÜYESİ UMUT DAŞTAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI