TELEFON ALACAKLAR DİKKAT!TAKSİT SAYISI ÜÇE DÜŞÜYOR

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK) fiyatı 3.500 lirayı aşan ithal cep telefonlarının taksit sayısını 6 aydan 3' aya düşüreceğini duyurdu.

Ekonomi yönetimi ithal telefon için yeni bir önlem almaya hazırlanıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) fiyatı 3 bin 500 liranın üzerindeki telefonları almak için kullanılan kredilerin taksit sayılarını 6 aydan 3 aya indirmeye hazırlanıyor. 

Bankaların Kredi İşlemlerine İlişkin Yönetmelik taslağında, "... fiyatı üç bin beş yüz Türk Lirasına kadar olan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi on iki ayı, fiyatı üç bin beş yüz Türk Lirası'nın üzerinde olan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi üç ayı aşamaz" ifadesi yer aldı.
 

VERGİ BORÇLARINA İLİŞKİN TAKSİTLENDİRME TECİL LİMİTİ 50 BİNDEN 250 BİNE ÇIKTI
YAPAY ZEKA GROK'A ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ
İBB SORUŞTURMASINDA YENİ OPERASYON:10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
PENDİKSPOR 2025-2026 SEZONUNUN İLK MAÇI BODRUM FK İLE OLACAK
BAŞKAN AHMET CİN’DEN BAKAN MURAT KURUM’A ZİYARET
İFADEYE ÇAĞIIRLAN CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN AÇIKLAMA
AK PARTİ KARTAL'DAN CEMEVİ VAKFINA ZİYARET
FATİH KORKUSUZ MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ
CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÖZGÜR ÇELİK VE NİYAZİ GÜNERİ İFADEYE ÇAĞRILDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ JUDO TAKIMI’NA AVRUPA KUPASI’NDAN 3 MADALYA