TELEFON ALACAKLAR DİKKAT!TAKSİT SAYISI ÜÇE DÜŞÜYOR

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK) fiyatı 3.500 lirayı aşan ithal cep telefonlarının taksit sayısını 6 aydan 3' aya düşüreceğini duyurdu.

Ekonomi yönetimi ithal telefon için yeni bir önlem almaya hazırlanıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) fiyatı 3 bin 500 liranın üzerindeki telefonları almak için kullanılan kredilerin taksit sayılarını 6 aydan 3 aya indirmeye hazırlanıyor. 

Bankaların Kredi İşlemlerine İlişkin Yönetmelik taslağında, "... fiyatı üç bin beş yüz Türk Lirasına kadar olan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi on iki ayı, fiyatı üç bin beş yüz Türk Lirası'nın üzerinde olan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi üç ayı aşamaz" ifadesi yer aldı.
 

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
CHP GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE TEBLİĞ GERGİNLİĞİ
PENDİK BELEDİYESİ'NİN GAZZE'YE DESTEĞİ SÜRÜYOR
ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLAR BAYRAMLIK ALIŞVERİŞE ÇIKTI
CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN 'MUTLAK BUTLAN TEPKİSİ::''HALKIN İRADESİNE SAHİP ÇIKIYORUZ''
GÜRSEL TEKİN TARİH VERDİ: CHP 7 AY SONRA SANDIĞA GİDİYOR
KARTALLI MİNİKLERE BESİN ALERJİSİ FARKINDALIĞI
YATAĞA BAĞIMLI HASTALARIMIZA EVDE KUAFÖR HİZMETİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN MUTLAK BUTLAN KARARINA SERT TEPKİ!