TEMSİLCİ ATAMAYAN TWİTTER VE PERİSCOPE'NİN TÜRKİYE'DEN REKLAM ALMASI YASAKLANDI

Türkiye'ye temsilci atamayan Twitter,periscope, ve pinterest sosyal medya ağlarını Türkiye üzerinden reklam alması yasaklandı.Resmi Gazetede yayımlanan karara göre temsilci atamayan Twitter ve diğer sosyal medya grupları reklam alamayack.

Konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, yaptığı açıklamada; BTK, BDDK, TCMB, VDK ve ilgili tüm kamu kurumlarının reklam yasağını denetleyeceğini ve reklam veren şirketlere de ceza kesileceğini söyledi.

Fatih Sayan;"1 Ekim 2020'de yürürlüğe giren yasanın 3'ncü aşaması olan 'Reklam Yasağı', Resmi Gazete'de yayımlandı. 7253 sayılı yasa gereği Türkiye'ye resmi temsilci atamayan yurt dışı kaynaklı sosyal sosyal medya şirketleri, artık ülkemizden reklam alamayacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Türkiye'ye temsilci atamayan sosyal medya ağlarının Türkiye'den reklam alması durduruldu. Yayımlanan kararla, Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter, Periscope ve Pinterest gibi sosyal medya devlerinin Türkiye'den reklam alması yasaklandı.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI