TEMSİLCİ ATAMAYAN TWİTTER VE PERİSCOPE'NİN TÜRKİYE'DEN REKLAM ALMASI YASAKLANDI

Türkiye'ye temsilci atamayan Twitter,periscope, ve pinterest sosyal medya ağlarını Türkiye üzerinden reklam alması yasaklandı.Resmi Gazetede yayımlanan karara göre temsilci atamayan Twitter ve diğer sosyal medya grupları reklam alamayack.

Konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, yaptığı açıklamada; BTK, BDDK, TCMB, VDK ve ilgili tüm kamu kurumlarının reklam yasağını denetleyeceğini ve reklam veren şirketlere de ceza kesileceğini söyledi.

Fatih Sayan;"1 Ekim 2020'de yürürlüğe giren yasanın 3'ncü aşaması olan 'Reklam Yasağı', Resmi Gazete'de yayımlandı. 7253 sayılı yasa gereği Türkiye'ye resmi temsilci atamayan yurt dışı kaynaklı sosyal sosyal medya şirketleri, artık ülkemizden reklam alamayacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Türkiye'ye temsilci atamayan sosyal medya ağlarının Türkiye'den reklam alması durduruldu. Yayımlanan kararla, Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter, Periscope ve Pinterest gibi sosyal medya devlerinin Türkiye'den reklam alması yasaklandı.

GALATASARAY TARİH YAZDI:ÜST ÜSTE 4. KEZ ŞAMPİYON!
ŞİLE OTOYOLU YANYOL PROJESİYLE ÜMRANİYE TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
PESİAD GEDİK KARİYER FUARI'NI ZİYARET ETTİ
PENDİK'TE ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET
KARTALLILAR ANNELER GÜNÜ'NDE EN ANLAMLI HEDİYEELERİNİ KADIN EMEĞİ PAZARI'NDA ALDI
ADD KARTAL ŞUBESİ'NDEN KAYMAKAM EDİP ÇAKICI'YA ZİYARET
KARTAL'DA MAHALLELERİN GELECEĞİ ORTAK AKILLA ŞEKİLLENİYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN DUMLUPINAR MAHALLE MUHTARINA ZİYARET
TUZLA'DA ''2026-2028 YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI'' TANITILDI
PENDİK'TE ''BEN FİDEL'' RÜZGARI: TİYATRO SEVERLER SALONA SIĞMADI