THY'DEN ELAZIĞ SEFERLERİNE ÖZEL TARİFE

Elazığ'da meydana gelen 6.8'li deprem sonrası THY özel bir tarife uygulayarak bölgeye gitmek isteyen vatandaşların bilet fiyatlarını 150 lira olarak düzenledi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün konuyla ilgili yaptığı açıklamada'' Halkın havayolu olarak her koşulda milletimizin yanındayız''dedi.Üstün Elazığ'a gitmek isteyen tüm yurttaşlar için özel tarife uyguladıklarını ifade ederek bilet ücretinin 150 liraya düşürüldüğünü söyledi.

 Yahya Üstün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Elazığ’da gerçekleşen depremden etkilenen vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun, başımız sağolsun. Elazığ’a 150 TL sabit fiyat uygulamasıyla ek seferler icra edeceğiz. Elazığ ve bölge halkının ihtiyaçlarını hızlı ve kapsamlı şekilde karşılayabilmek amacıyla; 300 kişilik bir uçağımız AFAD, Kızılay ekipleri ve ekipmanları ile birlikte saat 02:00’da Elazığ’a hareket edecektir. Halkın havayolu olarak her koşulda milletimizin yanındayız. Ankara’dan Elazığ'a 2, Sabiha' dan Elazığ'a 1, İstanbul Havalimanından Elazığ'a ve Malatya' ya 1 ek sefer planlanladık" dedi.

GAZETECİ HAKAN TOSUN CİNAYETİNDE GELİŞME:KAMERA KAYITLARINI VEREN ESNAF GÖZALTINA ALINDI
MİNİK ELLER GAZZE İÇİN BOYADI: ÜMRANİYE’DE ANLAMLI ETKİNLİK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK
KARTAL'DA ROBOTİK OROMASYON ÇÖZÜMLERİ ZİRVESİ BAŞLADI
AK PARTİ'DEN MUHTARLAR GÜNÜ'NE ÖZEL BULUŞMA:''MUHTARLARIMIZ MAHALLE KAHRAMANLARIDIR''
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İSTANBUL VALİLİĞİ'NİN DÜZENLEDİĞİ MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI
PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ, KADİM KÜLTÜRÜMÜZÜN İZİNDE BAŞLIYOR
KARTAL, AVRUPA’NIN ENERJİ DEVRİMİNDE ÖNCÜ ROL ÜSTLENİYOR!
TOPLU TAŞIMA ARTIK LÜKS OLDU:İBB MECLİSİ'NDE KAPSAMLI ZAM HAZIRLIĞI
ESKİ NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM VE 14 KİŞİ RÜŞVET SORUŞTURMASINDA TUTUKLANDI