THY'DEN ELAZIĞ SEFERLERİNE ÖZEL TARİFE

Elazığ'da meydana gelen 6.8'li deprem sonrası THY özel bir tarife uygulayarak bölgeye gitmek isteyen vatandaşların bilet fiyatlarını 150 lira olarak düzenledi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün konuyla ilgili yaptığı açıklamada'' Halkın havayolu olarak her koşulda milletimizin yanındayız''dedi.Üstün Elazığ'a gitmek isteyen tüm yurttaşlar için özel tarife uyguladıklarını ifade ederek bilet ücretinin 150 liraya düşürüldüğünü söyledi.

 Yahya Üstün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Elazığ’da gerçekleşen depremden etkilenen vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun, başımız sağolsun. Elazığ’a 150 TL sabit fiyat uygulamasıyla ek seferler icra edeceğiz. Elazığ ve bölge halkının ihtiyaçlarını hızlı ve kapsamlı şekilde karşılayabilmek amacıyla; 300 kişilik bir uçağımız AFAD, Kızılay ekipleri ve ekipmanları ile birlikte saat 02:00’da Elazığ’a hareket edecektir. Halkın havayolu olarak her koşulda milletimizin yanındayız. Ankara’dan Elazığ'a 2, Sabiha' dan Elazığ'a 1, İstanbul Havalimanından Elazığ'a ve Malatya' ya 1 ek sefer planlanladık" dedi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN EMEKLİLERE DESTEK ÖDEMESİ
ÜMRANİYE’YE 3 ALTIN MADALYA BİRDEN: AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER
20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ BELLİ OLDU
TÜRK KIZILAY PENDİK ŞUBE BAŞKANI CİHAT ASLANOĞLU YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ GENEL KURUL YAPACAK
KIRMIZI SANAT ATÖLYESİ:''NUHUN GEMİSİ''ADLI SERGİYİ 9 MAYIS'TA AÇIYOR
ATAKAN YÜCE'NİN OĞLU RECEP YÜCE ELİF ÖZER'LE DÜNYAEVİNE GİRDİ
KARTALLI VATANDAŞLAR SABAH SPORUNDA BULUŞUYOR
“GÖRKEMLİ HATIRALAR” İLE ATAŞEHİR’DE 3 FİDAN ANILDI
ESTONYA KIZILHAÇ HEYETİ PENDİK TÜRK KIZILAY ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ