TİCARET BAKANI MEHMET MUŞ'TAN PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'E ZİYARET

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Pendik Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Cin’den ilçe ve ilçedeki yatırımlar ile ilgili bilgi aldı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'i ziyaret ederek ilçedeki yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Ziyaret öncesinde AK Parti  Pendik İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Bakan Mehmet Muş toplantıda AK Parti'nin 20 yıla yakın iktidarda olduğuna vurgu yaparak bu başarının ardında teşkilatların azim ve kararlıkla gerçekleşen saha çalışmaları olduğunu belirtti. Bakan Muş AK Parti'nin geleceği parlak bir parti  olduğunu ifade ederek teşkilatların umutsuzluğa kapılmaması gerektiğine dikkat çekerek  2023 yılı seçimleri için sahada  daha çok çalışması gerektiğini belirtti. 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş AK Parti Pendik İlçe Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında Pendik Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Cin'le bir araya geldi. İlçedeki yatırımlarla ilgili bilgi alan Bakan Mehmet Muş meclis toplantı salonuna geçerek Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in 2.5 yıla yakın yapmış olduğu hizmetleri slayt eşliğinde seyretti. Başkan Ahmet Cin'in sunumuyla devam eden toplantıda ilçede devam eden ve biten hizmetler gösterime sunuldu. 

 Korona virüse rağmen büyük bir hizmet verildiğini anlatan Cin, yatırımlara ayrılan paylar ve sosyal yardımlara ayrılan paylar konusunda hep en önde olan bir belediye olduklarını rakamlarla anlattı.
Bakan Mehmet Muş imar konusuna daha fazla eğilmek gerektiğini bu konuda büyük felaketler olmadan önlemler alınması gerektiğini belirtti.
Bakan Mehmet Muş toplantı sonrasında Pendik Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ederek Ahmet Cin’e çalışmalarindan ötürü teşekkür etti. Program karşılıklı iyi dilekler ile sona erdi.

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAM ÖNCESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE EV TEMİZLİĞİ DESTEĞİ
KARTAL'DA 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ 111.YILINDA SAYGIYLA ANILDI
CHP PENDİK'TEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE VEFA
KARTAL'DA SOSYAL DAYANIŞMA AĞI HANELERE ULAŞTI:RAMAZAN DESTEKLERİ TAMAMLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ'NDE LOKMA VE KANDİL SİMİDİ İKRAMI
MERHUM MECLİS ÜYESİ UMUT DAŞTAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI