TİMSAH ARENA YENİDEN ATATÜRK STADYUMU OLDU

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'ye geçmesi üzerine Bursa Atatürk Stadı olan ancak adı Timsah Arena olarak değiştirilen stadyumun ismi yeniden Bursa Atatürk Stadyumu olarak güncellendi.

CHP'li Mustafa Bozbey'in Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiğindeki ilk işi, AK Parti döneminde adı değişip 'Timsah Arena' olan Atatürk Stadyumu'na eski adını vermek oldu.

Stadyum, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş döneminde isim değiştirmiş ve 'Timsah Arena' olmuştu.

CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, stadyumun adını yeniden 'Bursa Atatürk Stadyumu' olarak güncelledi.

'BURSA ATATÜRK STADYUMU' OLDU
Bursa'da daha önce ismi "Timsah Arena" olarak değiştirilen stadyumun ismi yeniden "Bursa Atatürk Stadyumu" oldu.

Bursaspor taraftarı yapılan bu değişiklikten memnun kaldı ve sosyal medyada 'Bursa özüne döndü' yorumları yapıldı.

Sosyal medyada övgü dolu mesajlar yağmur gibi yağdı.

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI
GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
PENDİK'TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
PENDİK'TE DEV İSTİHDAM BULUŞMASI:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLIYOR
3'ÜNCÜ MERCAN CAZ GÜNLERİ EZGİNİN GÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDEKİ SAHNELER MERCEK ALTINDA:ÜÇ SENARİST İFADEYE ÇAĞRILDI