TÜGVA PENDİK İLÇE TEMSİLCİLERİ YEREL BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA Pendik İlçe Temsilcileri yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Pendik İlçe Temsilciliği ile Pendikli basın mensupları bir araya geldi. İlçe temsilciliği görevine yeni atanan Lokman Altaylı, basın mensuplarını önemsediklerini ifade ederek vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TÜGVA Pendik İlçe Temsilciliği grevine yeni atanan Lokman Altaylı kahvaltı programında kısa bir konuşma yaparak TÜGVA olarak genç nesillerin milli ve manevi duygularının gelişimi ve gençlerin kötü düşüncelerden arınmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Altaylı İstanbul'un 39 ilçesinde faaliyet gösteren TÜGVA Gençlik Vakfının gençlere yönelik projeleri olduğunu ifade ederek yeni nesil gençliğin sosyal fiziksel ve ruhsal yanlarının iyileştirilmesi ile birlikte milli ve manevi duygularının gelişmesini amaçladıklarını söyledi. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİ İLÇE MÜFTÜSÜ DR.ABDÜLHAMİD PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ
BAKAN MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN VATANDAŞLARA UYARI
PENDİK'TE SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI NÖBET SÜRÜYOR
VALİ DAVUT GÜL AÇIKLADI:İSTANBUL'DA EĞİTİME BİR GÜN DAHA ARA VERİLDİ
MERHUM CEMAL ŞAHAN KABRİ BAŞINDA ANILDI
PENDİK'TE YEŞİLSAHALARDAN ÖNCE DOSTLUK KAZANDI:MHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN VANSPOR'A SICAK KARŞILAMA
ORFA YAPI PENDİKSPOR ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA VANSPOR'A 2-1 MAĞLUP OLDU