TÜRKİYE'DE KORANAVİRÜS CAN KAYBI DÜŞÜŞÜ DEVAM EDİYOR

Türkiye'de Koranavirüs vaka sayısı 25 Nisan itibariyle 2 bin 861 kişi daha artarak 107 bin 773'e yükseldi.Hayatını kaybeden vatandaşların sayısı ise 106 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'de Koranavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 107 toplam vaka sayısının 2 bin 861 hastanın da eklenmesiyle 107 bine çıktığını söyledi.

Bakan Koca açıklamasında; ''25 Nisan tarihi itibariyle 2 bin 861 kişi daha koronavirüse yakalandı, bugün iyileşen hasta sayısı ise yine günlük vaka sayısı geçerek 3 bin 845 oldu''dedi.

İYİLEŞEN HASTA SAYISI 25 BİNİ AŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Son 24 saatte 3.845 hasta taburcu edildi, 2.861 yeni tanı kondu. Taburcu olanların sayısı yeni hastaların sayısından 984 fazla.

Şifa bulanların toplam sayısı ise 25.000'i geçti. Testlerin pozitif çıkma oranı azalıyor. Bu tabloya tedbirle destek şart''dedi.

ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK
PENDİK'TE MESLEKİ EĞİTİME DEV YATIRIM: MSB ÇAKABEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN TEMELİ ATILDI
AÇIK HAVA TİYATROLARI ''GAZZE AĞIDI'' İLE SONA ERDİ