TÜRKİYE'DE TOPLAM VAKA SAYISI 52 BİN 167'YE YÜKSELDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 11 Nisan itibariyle ile Türkiye'de Koanavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 95 toplam vaka sayısının ise 52 bin 167'ye yükseldiğini duyurdu.

Bakan Koca Koranavirüs salgını nedeniyle son 24 saat içinde hayatını kaybeden ve tedavi olan hastalarla ilgili verileri paylaştı. Fahrettin Koca bu gün itibariyle hayatını kaybeden vatandaşların sayısının 95 vaka sayısının 52 bin 167 iyileşen hasta sayısının 542 olduğunu açıkladı.Bu sayılarla birlikte toplam ölüm vakaları da .101'e yükseldi.

Twitter hesabından verileri paylaşan Koca, yaptığı açıklama şunları kaydetti:

"Vaka sayımız, test sayısındaki artışla birlikte, öngörülebilir düzeyde artıyor. Bu artış, yoğun bakım sayısında gerçekleşmiyor. Tanıda daha hızlıyız, tedavi erken başlıyor. Türkiye tedavide ciddi başarı gösteriyor. Asıl başarı virüsten korunabilmekte."

“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMİ MESAJI:''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK''
6 ŞUBAT DEPREMİNİN DİNMEYEN ACISI: ÜÇ YIL GEÇTİ KALPLER HALA ENKAZ ALTINDA
6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI