TUZGEM ŞİİR VE EDEBİYATA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) tarafından düzenlenen Şiir Mektebi etkinlikleri devam ediyor. Tuzla Gençlik Merkezi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’nde düzenlenen etkinlikte, şiir ve müzik teması işlendi


Edebiyatçı Şair ve Yazar Dr. Celal Fedai’nin konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe gençler yoğun ilgi gösterdi. Dr. Celal Fedai konuşmasında, Şiir ve Müziğin hayatımızdaki yerine değindi ve dilin önemini anlattı. Fedai’nin Türk Dili ve şiir tarihimizden verdiği örnekler, gençler tarafından dikkat ve hayranlıkla dinlendi.
Etkinliğin müzik bölümünde ise, Türk Müziğinde ve halkımızın gönlünde müstesna bir yer tutan Barış Manço’nun eserleri seslendirildi. Etkinliğin son bölümünde programa katılan gençler hep birlikte Barış Manço’nun şarkısını okudular.
Program bitiminde kendisine çiçek taktim edilen konuk Yazar ve Şair Dr. Celal Fedai, “Gençlik Gemisi gibi özel bir ortamda bu programın yapılmasında vesile olarak her zaman ki gibi edebiyat ve şiire destek olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederim” dedi. 

ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!
26 ŞİRKETE MALİ MÜŞAVİR OPERASYONU! 7 MİLYAR LİRALIK TİCARET HATTI ÇÖKERTİLDİ
TÜKETİCİ GÜVENİNDE ARALIK DÜŞÜŞÜ:İYİMSERLİK ALTINDAKİ SEYİR SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKUL VE KAMU BİNALARINDA DEPREM GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN ÖNLEYİCİ ADIM
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ