TUZLA BELEDİYE TESİSLERİ 1.5 MİLYONDAN FAZLA KİŞİYİ AĞIRLADI

Misafirlerimizin aileleriyle ve sevdikleriyle dört mevsim keyifli zaman geçirdikleri 7 sosyal tesisimizde her gün yaklaşık 5 bin kişiyi ağırlıyoruz.

Lezzetin mimarı aşçılarımızın ellerinden çıkan leziz alternatifleriyle, 140 kişilik ekibimizin güler yüzle karşıladığı misafirlerimizin sayısı 2019’da 1 buçuk milyonu aştı.

ZENGİN MENÜ SEÇENEKLERİ
Kurduğu sosyal tesislerle ziyaretçilerinin beğenisini kazanan Tuzla Belediyesi hizmet alanındaki öncü projelerine aralıksız devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın daima önem verdiği daha sosyal bir Tuzla çalışmalarının bir parçası olan sosyal tesislerimizde, kebaptan pideye, tavuktan sebzeye, balıktan köfteye, pilavdan sulu yemeklere, başta Anadolu olmak üzere farklı mutfakların zenginliklerini yansıtarak hazırlanan doyumsuz menüler, güler yüzlü ekibimiz tarafından misafirlerimizin beğenisine sunuluyor.

AMACIMIZ EKONOMİ VE KALİTEYİ BİR ARADA SUNMAK
Dr. Şadi Yazıcı sosyal tesislerin kuruluş ve faaliyet amacını şu sözlerle açıklıyor: “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Tesislerimizin hiçbirinde kâr amacı gütmüyoruz. Bizim tek amacımız sosyal tesislerimizde uygun fiyatla en iyi hizmeti sunabilmek. Tuzla Belediyesi’nin kendi imkân ve olanaklarıyla işletilen sosyal tesislerimizin her birinde, herkes için eşit ve en iyi hizmet kalitesini sunmaya çalışıyoruz.” 

Tüm bu güzide hizmetlerden yararlanabileceğiniz Tuzla Belediyesi’nin ayrıcalıklı sosyal tesislerle ilgili konum ve ulaşım bilgilerine bu bağlantıdan erişebilirsiniz.

TUZLA BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİMİZ
Palmiye Sosyal Tesisleri
Ay Yıldız Sosyal Tesisleri
Orhanlı Sosyal Tesisleri
Aydıntepe Sosyal Tesisleri
Şifa Park Sosyal Tesisleri
Şelale Park Sosyal Tesisleri
+1 Cafe

CHP'NİN ''DİPLOMANI AL GEL'' MİTİNGİ
YENİ ATIK YÖNETİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
PENDİK OKUL SPORLARI FUTBOL TURNUVASI’NDA BÜYÜK HEYECANI
ÜMRANİYE BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ’NDE DERSLER BAŞLADI
DENİZ GEZMİŞ YUSUF ASLAN VE HÜSEYİN İNAN KARTAL'DA ANILDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ;''İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ''
YENİLENEN EMİRLİ KÖY KONAĞI HIDRELLEZ ŞENLİKLERİYLE HİZMETE AÇILDI
KARTAL BELEDİYESİ MUHTARLAR TOPLANTISI'NIN 165'İNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ' VATANDAŞ SORUYOR BAŞKAN CEVAPLIYOR'PROGRAMINA KATILDI
KARTAL'IN İLHAM VEREN FİKİRLERİ;'ÜRETKEN YAPAY ZEKA EĞİTİMİ'