TUZLA BELEDİYESİ 63 ARAÇ, 450 PERSONEL İLE KAR YAĞIŞINA HAZIR

İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı öncesinde Tuzla Belediyesi ekipleri çalışmalarını tamamladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 63 araç ve 428 personelle kar temizleme çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Meteoroloji'den alınan uyarı sonucunda biz de Tuzla'da kriz masamızı oluşturduk. 63 aracımızla birlikte 2 bin tona yakın tuz teminiyle, bütün noktalarda 450’ye yakın personelimiz ile olağanüstü duruma karşı sadece Fen İşleri Müdürlüğümüz değil Park-Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz dahil bu işe hazır bir şekilde kar yağışını bekliyoruz” dedi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul’da 9 Mart Çarşamba akşamından itibaren sulu kar, Perşembe gününden itibaren ise yer yer kuvvetli kar yağışının etkili olması bekleniyor. Tuzla Belediyesi İstanbul’da etkili olacak kar yağışı için hazırlıklarını tamamladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatları ile 63 araç, 450 personel teyakkuza geçti. Kar temizleme çalışmalarının yanı sıra, barınma ihtiyacı olan vatandaşlar için belediye ana hizmet binası, Şelale Eğitim Parkı ve Şehit Ömer Halisdemir Kampı hazır bekletilecek. Yolda kalabilecek vatandaşlar için ilçe genelinde bulunan 3 önemli ulaşım aksında mobil mutfak aracı hazır bulundurulacak. Sokak hayvanlarda sokak hayvanlarının su ve yemek bulmasında zorluk yaşamaması için ekipler 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlardan gelebilecek acil yardım talepler için ekipler hazır bulundurulacak.  Bu doğrultuda hazırlıklarını tamamlayan Tuzla Belediyesi ekiplerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yazıcı, Kar temizleme çalışmalarına katılacak olan personellere başarılar diledi.

“MÜCADELEYE HAZIR BİR ŞEKİLDE KAR YAĞIŞINI BEKLİYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Meteoroloji'den alınan uyarı sonucunda biz de Tuzla'da kriz masamızı oluşturduk. Yaklaşık 63 aracımızla birlikte 2 bin tona yakın tuz teminiyle, bütün noktalarda 450’ye yakın personelimiz ile olağanüstü duruma karşı sadece Fen İşleri Müdürlüğümüz değil Park-Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz dahil bu işe hazır bir şekilde kar yağışını bekliyoruz. Kar yağışı sırasında mağdur olan vatandaşlarımız olacaktır. Yolda kalan vatandaşlarımız olacaktır. Onlara sıcak yemek ve içecekler sunmanın yanında konaklama tesisimiz de hazırladık. Herhangi bir olumsuzluğa karşı tesisimizi hazır tutuyoruz. Bunun yanında tabii ki birlikte yaşadığımız canlılar var. Sokak hayvanlarıyla ilgili de bütün hayvanseverlerle beraber, 365 gün yapmış olduğumuz çalışmanın daha da hızlısını birlikte, iş birliği yaparak kar yağışında da sürdüreceğiz. “ dedi.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU