TUZLA BELEDİYESİ PALMİYE BALIK RESTORANINA YEMEK VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÖDÜLÜ

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu himayelerinde 2.kez düzenlenen Dr. Nevin Halıcı Yemek ve Mutfak Kültürü Ödülleri sahiplerini buldu.

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından deniz manzaralı olarak açılan ve ‘Uygun fiyata lezzetli yemek mottosu’ ile hizmet veren Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restoranı, 2023 yılı Yemek ve Mutfak Kültürü ödülüne layık görüldü.

Kazanılan ödülü Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı adına Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan aldı.

TÜM SOSYAL TESİSLERDE TUZLA KART’A ÖZEL İNDİRİM

Tuzla Belediyesi’nin balık, kebap ve döner, hamburger ve ev yemekleri üzerine olan ve uygun fiyata lezzetli yemek sunan 9 sosyal tesisinde Tuzla Kart abonelerine özel indirimler devam ediyor. Bu kapsamda Tuzla Kart’ı olan İstanbullular Tuzla Belediyesi’nin sosyal tesislerinde yüzde 20 indirim kazanıyorlar.

KORE GAZİLERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA SERGİSİ AÇILDI
EMLAK KATILIM'DAN DEV FİNANSAL ADIM:KATILIMEVİM BİREVİM VE İKTİSAT KATILIM DEVRİ İÇİN RESMİ BAŞVURU
YEREL BASIN MENSUPLARINDAN PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ İLYAS KAYIŞ'A NEZAKET ZİYARETİ
ÜMRANİYE’DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ AKŞAM YEMEĞİ
TUZLA'DA ''GÜVENLİ OKUL PROJESİ'' İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
ESKİ TÜSİAD BAŞKANI ÜMİT BOYNER'İN OĞLU MİTHAT SİNAN BOLAK GÖZALTINA ALINDI
ŞANLIURFA'DA 5.8 ŞİDDETİNDE DEPREM MEYDANA GELDİ 6 İL SALLANDI
YENİ PARTİ PENDİK'TE SAHAYA İNDİ:NİYAZİ GÜNERİ'DEN MAHALE ÇIKARMASI
BAŞKAN AHMET CİN'DEN GENÇLERE MÜJDE: 20 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ HESAPLARA YATIRILDI
MHP PENDİK'TE YOL HARİTASI BELİRLENDİ:''MUHARREM KIR İLK GÜNKÜ AŞKLA SAHADAYIZ''