TUZLA BELEDİYESİ'NDEN HER GÜN 2000 KİŞİYE SICAK YEMEK DESTEĞİ

Tuzla Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

 

Belediyeye bağlı aşevinde görev yapan 15 kişilik ekip, her gün 2 bin kişilik üç çeşit sıcak yemek hazırlayarak yaklaşık 700 aileye ulaştırıyor.

Titizlikle yürütülen bu çalışmada, vatandaşların temel beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra, sıcak bir sofrada buluşmaları da sağlanıyor. Tuzla Belediyesi’nin özverili ekipleri, Tuzla Belediyesi Aşevinde sabahın erken saatlerinde hazırladıkları öğünleri gün içinde tamamlayarak, yemekleri adreslere ulaştırıyor.

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, dayanışma kültürünü güçlendirmeye devam edeceklerini belirterek, ilçe genelinde sosyal çalışmaların artarak devam edeceğinin de altını çizdi.

Yemek desteğinden faydalanan vatandaşlardan Ayşe Karaman ise duygularını şöyle dile getirdi:

“Eşim işsiz kaldığından beri zor zamanlar geçiriyoruz. Bu yemekler bizim için sadece bir tabak yemek değil, bir umut, bir destek. Allah razı olsun, belediyemiz yanımızda olmasa ne yapardık bilemiyorum.”

Tuzla Belediyesi’nin bu örnek uygulaması hem gıda güvenliği hem de toplumsal dayanışma açısından önemli bir model oluşturuyor.

İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN 5 İL İÇİN FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI:'' ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN''
BAŞKAN BİNGÖL: EMSAL TRANSFERİ SORUNUNU ÇÖZÜMSÜZ BIRAKMAYACAĞIZ
PENDİKSPOR'DA UMUT ESKİKÖY DÖNEMİ SONA ERDİ
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILDIĞI TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YEŞİLAY PENDİK’TEN MUHTARLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAHVALTI
KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİ İLÇE MÜFTÜSÜ DR.ABDÜLHAMİD PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ
BAKAN MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN VATANDAŞLARA UYARI