TUZLA BELEDİYESİ’NDEN MEVLANA’NIN 748’İNCİ VUSLAT YILINA ÖZEL SERGİ

Tuzla Belediyesi, Mevlana’nın 748’inci Vuslat Yılına özel, Sufi Objeler Sergisi düzenledi. Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası Fuaye Alanı’na kurulan sergi, 19 Aralık’a kadar sanatseverler ile buluşacak.

Bıraktığı eserler ile tüm Dünya’da etki yaratan, 13. yüzyılda yaşamış şair, fakih, âlim, ilahiyatçı ve Sufi mutasavvıf, Muhammed Celâleddîn-i Rumi veya kısaca bilinen adıyla Mevlânâ’nın 748’inci Vuslat Yılı’na özel bir sergi düzenlendi. Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası Fuaye Alanı’na kurulan sergi, 40 parçadan oluşuyor. Mevlana’nın hayatında kullandığı eşyaların görselleri ve objelerden oluşan sergi, 19 Aralık tarihine kadar sanatseverler için açık kalacak.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mevlana’yı anlamak ve tanımak için düzenlenen serginin çok önemli olduğunu belirterek, tüm vatandaşları belediye binasının girişinde sergilenen sergiyi ziyaret etmeye davet etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI