TUZLA VE EL HALİL KARDEŞ ŞEHİR OLDU

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Filistin'in El Halil Belediye Başkanı ve UCLG-MEWA Başkanı Tayseer Abu Sneineh ve heyetiyle Tuzla Belediyesi’nde bir araya geldi.

Tuzla Belediyesi ile Filistin'in El-Halil Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Tuzla ve El Halil 'kardeş şehir' oldu. İmza töreninde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, “İnsanlık dışı soykırıma karşı Filistin ile dayanışma ve kardeşliğimizi devam ettireceğiz” dedi.

Görüşmenin ardından gerçekleştirilen tören ile iki belediye arasında ‘kardeş şehir’ protokolü imzalandı. Filistin halkının yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Bingöl, insanlık dışı soykırıma karşı dayanışma ve kardeşliği devam ettireceklerinin altını çizdi.

“‘KARDEŞ ŞEHİR’ PROTOKOLÜ, İKİ ŞEHİR VE HALKLARI ARASINDA KÖKLÜ BİR BAĞ OLUŞTURACAK”

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Eren Ali Bingöl, “Başkan Tayseer Abu Sneineh ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde Filistin halkının yaşadığı zorlukları ve verdikleri mücadeleleri yakından dinledik. Onların yanında olmanın ve onlara destek sunmanın önemini bir kez daha kavradık. Bu kardeşlik protokolü, Filistin halkıyla dayanışma içinde olma ve ortak değerlerimizi pekiştirme amacımızı yansıtmaktadır. ‘Kardeş Şehir’ protokolü, iki şehir ve halkları arasında köklü bir bağ oluşturacak. Ayrıca, gelecekte hayata geçireceğimiz ortak projeler ve kültürel alışverişlerle ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz. Bu protokolün imzalanması ile Filistin'e ve Filistin halkına olan desteğimizi somut bir adımla pekiştirmiş olduk” ifadelerini kullandı.

İKİ YENİ YOL AÇMA VE GENİŞLETME ÇALIŞMASI DAHA TAMAMLANDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ YÜZME TAKIMINDAN 11 MADALYA!
İSTANBUL BEYAZA MI BÜRÜNÜYOR? SİBİRYA SOĞUKLARI VE KAR KAPIDA!
CUMHURİYET TARİHİNE TANIKLIK EDEN SERGİ KARTAL'DA AÇILDI
BAŞKAN AHMET CİN:''GAZZE'YE 600 KİŞİLİK ÇADIR KENT KURACAĞIZ''
KARTAL’DA GELECEĞİN MUCİTLERİ SERTİFİKALARINI ALDI
KÂĞITTAN SANATA: ÜMRANİYE’DE KATI’ SANATI GELECEĞE TAŞINIYOR
OCAK AYI KİRA ARTIŞ ORANI NETLEŞTİ:KİRACI VE EV SAHİPLERİ İÇİN YENİ DÖNEM
TÜİK ARALIK AYI ENFLASYON ORANLARINI AÇIKLADI
PESİAD BAŞKANI CÜNEYT BATTAL'IN BABASI MERHUM EFTAL BATTAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI