TUZLA’DA KİŞİ BAŞINA DÜŞEN AKTİF YEŞİL ALAN MİKTARI 6,23 METREKAREYE ULAŞTI

Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde yeşil alan miktarını artırmak ve 17 mahallede bulunan parkların sayısını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Tuzla’da kişi başına düşen yeşil alan miktarının Avrupa standartlarına çıkması’ vizyonu çerçevesinde 2022 yılında Tuzla’nın aktif yeşil alan miktarı bir milyon 671 bin 221 metrekareden bir milyon 772 bin 93 metrekareye artırıldı. Böylece Tuzla’da kişi başına düşen aktif yeşil alan miktarı 6,23 metrekareye yükseldi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Tuzla’da kişi başına düşen yeşil alan miktarının Avrupa standartlarına çıkması’ vizyonu çerçevesinde yapılan çalışmalar kapsamında, 2022 yılında Tuzla’nın gelişen fiziki yapısı, artan nüfusu ve yapılaşmasıyla birlikte meydana çıkan çevre kirliliğini önlemek, toplumsal yaşam alanlarında yapıların yeşille bütünleşmesini sağlamak ve vatandaşların doğanın güzelliklerini her özelliğiyle yansıtacak mekanlar sunmak amacıyla aktif yeşil miktarı 100 bin 872 metrekare artırıldı. Böylece, Tuzla’nın aktif yeşil alan miktarı bir milyon 671 bin 221 metrekareden bir milyon 772 bin 93 metrekareye artırıldı. Böylece Tuzla’da kişi başına düşen aktif yeşil alan miktarı 6,23 metrekareye yükseldi.

PARK SAYISI 147’YE ULAŞTI

Tuzla Belediyesi 2022 yılında 5 adet yeni park yaparak mevcut park sayısını 147’ye yükseltti. Ayrıca 3 parkı revize ederek yenilenmesi sağlandı. Tuzlalı gençlerin daha modern sahalarda spor aktivitelerini gerçekleştirebilmek için 2022 yılında 10 adet saha revizyonu yapıldı. 1 adet yeni saha yapılarak Tuzla genelindeki saha sayısı 79’a ulaştı. 2022 yılında 42 yeni oyun grubu kurulumu gerçekleştirildi. Ayrıca 47 oyun grubu ve 9 takım fitness tamir, bakım ve revizyonu yapılarak 3 milyon 454 bin Türk Lirası değerinde geri dönüşüm katkısı sağlandı.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ
ANKARA'DA EMEKLİ DRAMINA MANSUR YAVAŞ ELİ:''BU İNSANLARIN YAŞAMA İHTİMALİ YOK,KAYITSIZ KALAMAYIZ''
KARTAL'DA YENİ YIL COŞKUSU KADIN EMEĞİYLE BULUŞUYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU
1 OCAK MİLADI YAKLAŞIYOR:SOSYAL GÜVENLİKTE ÇİFTE ZAM KISKACI BAŞLIYOR!
ÜNLÜLERE DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU
KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR