TUZLA'DA SAAT 09:05'TE HAYAT DURDU

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82’inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da törenlerle anıldı.

 


Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82’inci yıl dönümünde Tuzla’da düzenlenen törenle anıldı. Tuzla Sahil Tören Alanı’nda düzenlenen törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Askeri ve Mülki Erkan temsilcileri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında düzenlenen anma töreninde Atatürk anıtına çelenk sunumunu yapıldı. Ardından Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05’te sirenler çaldı ve saygı duruşunda bulunuldu. Tören, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU PENDİK'TE ÇELENK TÖRENİ İLE KUTLANDI
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU KARTAL'DA KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI
ANAHTAR PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN NİYAZİ GÜNERİ'YE ZİYARET
KARTALLI ÇOCUKLAR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI DOYASIYLA KUTLADI
PENDİKSPOR'DAN TFF BAŞKANI'NIN BAHİS İDDİALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ÜMRANİYE’DE CADDE VE SOKAKLAR HER GÜN TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
SAVUNMADA DÖNÜM NOKTASI:MİLLİ TANK ALTAY GÖREVE HAZIR:SERİ ÜRETİM VE TESLİMATLAR BAŞLIYOR
BALIKESİR SINDIRGI'DA 6.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:CAN KAYBI YOK YARALILAR TABURCU EDİLDİ
KARTAL'DA GELECEĞE NEFES OLACAK TOHUMLAR TOPLANDI