TUZLA’DA TOPLU İŞ GÖRÜŞMELERİ İLE İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, İŞKUR ile birlikte düzenlediği toplu iş görüşmeleri ile iş arayan vatandaşları işveren ile buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen ve 5 firmanın katıldığı toplu iş görüşmesi ile 100 kişi işe yönlendirildi. Ayrıca Tuzla ve çevre ilçelerde yaşayan ve iş arayan engelli vatandaşlar için düzenlenen toplu iş görüşmesinde 100 engelli vatandaş işe yönlendirildi.

Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, yıl boyunca yaptığı işveren ile iş arayan vatandaşı buluşturduğu çalışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Geçtiğimiz aylarda tek firma ile düzenlenen toplu iş görüşmeleri artık birden fazla firmanın katılımı ile gerçekleştiriliyor. Bu sayede işe arayan vatandaşlar, mini istihdam fuarı konseptinde düzenlenen toplu iş görüşmesi sayesinde birden fazla firma ile görüşerek kendisine en uygun işi seçme fırsatı yakalıyor. Bu kapsamda düzenlenen iş görüşmelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve 5 büyük firmanın katıldığı iş görüşmeleri ile 100 kişi işe yönlendirildi. Ayrıca Tuzla ile çevre ilçelerde yaşayan ve iş arayan engelli vatandaşlar için de aynı konseptte toplu iş görüşmesi düzenlendi. Toplu iş görüşmesine katılan 8 firma, kendi aradığı kriterlerde personel ile bire bir görüşme gerçekleştirirken, 100 engelli vatandaş ise kendisine en uygun pozisyon için görüşme gerçekleştirdi.

Toplu iş görüşmelerine gelen Gökbey Savaş, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederek, “İş aramaya geldim. Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi’ne üyeliğim vardı. Mesaj da gelince değerlendirmek istedim. Askerlikten yeni geldim” dedi. Engelli toplu iş görüşmesi için gelen Şerife Kaçut,” İnşallah bir iş sahibi olarak çıkacağım” derken bir diğer engelli vatandaş Yunus Erdem,” Çok mutluyum. İnşallah herkesi için hayırlı olur. Herkes için bir ekmek kapısı açılmasını temenni ederim” dedi.

PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ
BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ