TUZLA'DA ÜÇ GÜN SÜREN BAHAR FESTİVALİ SONA ERDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzlalı minik ve gençler için 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla başlattığı Bahar Şenliği üç günün ardından sona erdi.

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzlalı vatandaşlar için 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya yaşamaları için başlattığı ve 3 gün süren Bahar Festivali sona erdi.

Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde başlayan ve 3 gün süren Bahar Festivali’nin ikinci gününde Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezlerine giden ve yaşları 3 ile 6 arasında değişen minikler ve aileleri ev sahipliği yaptı.  Tuzlalı minikler ve aileleri festivalde kurulan etkinlik alanlarında oyunlar oynadılar. Tuzla Belediyesi Kadın Girişimciler Kulübüne giderek hayatlarını değiştiren kadınlarda kendi ürünleri sergilediler.

AÇEMLİ MİNİKLERDEN ÖZEL GÖSTERİLER

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezlerinin 8 şubesindeki minikler, amfi tiyatroda festivale katılan Tuzlalı vatandaşlar için özel gösteriler yaptılar.  Türkiye’nin 7 bölgesinden yöresel oyunların sergilendiği gösterilerde Türk bayraklı şovlar ve geri dönüşüm malzemelerinden üretilen elbiselerin sergilendiği gösteri büyük alkış aldı. Gösterilerin ardından Anne Çocuk Eğitim Merkezlerinden mezun olan anne ve çocuklarına sertifikaları verildi.

FESTİVALİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE BİLGİ EVLERİ RÜZGÂRI

Festivalin üçüncü gününe, Tuzla’da yaşları 8 ile 14 arasında değişen çocukların, sokağın olumsuz ortamından uzaklaştırarak, onların güvenli ve kontrollü bir ortamda ders çalışmalarını, kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını, boş vakitlerini yararlı bir şekilde değerlendirmelerini, sosyal alanda yeteneklerini geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından kurulan Bilgi Evleri ev sahipliği yaptı. Hafta sonu olması nedeniyle yoğun bir katılım ile gerçekleşen festivalin son gününde atölye çalışmaları, şişme oyun alanları, yarışmalar, sahne gösterileri, tiyatrolar ve konserler ile katılımcılar güzel bir gün yaşadılar.

TUZLA'DA İSHAKPAŞA PARKI MAHALLEYE NEFES OLDU
ORFA YAPI PENDİKSPOR'DAN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'A TEBRİK ZİYARETİ
KOLOMBİYA'DA 7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE ŞİDDETLİ DEPREM:BİNALAR HASAR GÖRDÜ YARALILAR VAR
KARTAL'DA SOSYAL YAŞAM ALANLARI BÜYÜYOR:GEZEGEN KAFE SAYISI 14'E YÜKSELİYOR
TBMM'DEN OY BİRLİĞİYLE GEÇTİ: ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN HAKLARINDA DEV DÜZENLEME
MANSUR YAVAŞ'TAN ÇERÇEVE YASA AÇIKLAMASI:''GERÇEK BARIŞ YALNIZCA KANUNLA KURULMAZ''
EMNİYET TEŞKİLATINDA DEV KADRO DÜZENLEMESİ:6 BİN 250 YENİ KADRO İHDAS EDİLDİ
ANAYASAYI HİÇE SAYAN VE PKK/KCK ÜYESİ TERÖRİSTLERE ÖRTÜLÜ AF GETİREN "ÇERÇEVE YASA" GİRİŞİ
TÜP BEBEK SEVİNCİ YAŞAYAN DOĞAN AİLESİNE BAKANLIK DESTEĞİ
UYAP'TAN KİRACIYA KÖTÜ HABER:''TEBLİGAT GELMEDİ'' SAVUNMASI MAHKEMEDEN DÖNDÜ