TUZLA'DA YILIN İLK 8 AYINDA 32 BİN TON ASFALT SERİMİ YAPILDI

Tuzla’da vatandaşlardan gelen talepler ve Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından belirlenen program dâhilinde yapılan çalışmalarda yaklaşık 32 bin tonluk asfalt serimi yapıldı.

 

Tuzla Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından belirlenen program dâhilinde yapılan çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler de öncelikli tutuluyor. Tuzla ilçe sınırları içerisinde bulunan 17 mahallede Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatları ile yapılan asfalt çalışmalarında yaklaşık 32 bin tonluk asfalt serimi yapıldı.

“VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN TALEPLERİ DİKKATE ALIYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı çalışmalar hakkında bilgi vererek,” 17 mahallemizde bulunan cadde ve sokaklarımızın bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz 7 gün 24 saat mesai harcıyorlar. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri dikkate alarak çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz” dedi.

ERCİŞ VAKFI'NDA MURAT ÇEVİK İLE YOLA DEVAM
ÜMRANİYE’DE SPOR VE GELENEK BİR ARADA: BİNLERCE ÖĞRENCİ KATILDI
KÜRESEL SUMUD FİLOSU İSTANBUL'DA 31 AKTİVİST YARALI
SOSYAL MEDYADA REKLAM YAPAN AVUKATLARA SIKI TAKİP:TBB'DEN YENİ HAMLE
MARMARAY'DA 7 GÜN GECE SEFERLERİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET