ÜÇ MUKADDES ŞEHİR MEKKE-MEDİNE-KUDÜS FOTOĞRAF SERGİSİ PENDİK'TE AÇILDI

Pendik Belediye Başkanlığı Mekke, Medine ve Kudüs'ün tarihi fotoğraflarının içerdiği Resim Sergisi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde açıldı.

Pendik Belediyesi ve İslam İşbirliği Teşkilatı'na bağlı IRCICA'nın tarihi fotoğraf arşivlerindeki koleksiyonlardan seçilen özel sergide Mekke başta olmak üzere Medine ve Kudüs'ün 1800 yılları arasında çekilmiş özel fotoğraflar yer alıyor.

Serginin açılışına; Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü, Pendik Kültür Müdürü Mustafa Çalıkçı, IRCICA   Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Tomar yer aldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Prof. Dr. Cengiz Tomar bu özel sergide yer alan fotoğrafların 1800 yıllarda çekilmiş fotoğraflardan oluştuğunu belirterek mukaddes yerlerin bu günkü halini yansıtmadığını söyledi.

Tomar serginin amaçlarından birinin de Gazze'yi unutmamak olduğuna vurgu yaparak serginin açılışına katkı sunan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve ekibine de teşekkür etti.

Mukaddes mekanların yer aldığı sergi 15 Nisan'a kadar açık olacak. 

ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!
26 ŞİRKETE MALİ MÜŞAVİR OPERASYONU! 7 MİLYAR LİRALIK TİCARET HATTI ÇÖKERTİLDİ
TÜKETİCİ GÜVENİNDE ARALIK DÜŞÜŞÜ:İYİMSERLİK ALTINDAKİ SEYİR SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKUL VE KAMU BİNALARINDA DEPREM GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN ÖNLEYİCİ ADIM
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ