UCUZ DÖNER HİLELERİ PES DEDİRTTİ!

Sokak başında hemen hemen her yerde adım başı açılan döner salonları ucuz olduğu için vatandaşların en çok tercih ettikleri besin zincirleri arasında yerini alıyor.

Doyurucu olduğu için özellikle alım gücü düşük olan aile ve öğrencilerin en çok tercih ettikleri ekmek arası dönerin ucuz olma sebebinin mezbahada çöpe atılan yağlardan yapılarak halka yedirildiği belirtiliyor.

Normal döner fiyatının 8 ve 10 liradan satılmasının mümkün olmadığını ifade eden Döner Ustası Yusuf Yaka ucuz dönerin mezbahada çöpe atılan yağlardan yapılıp halka satıldığını söyledi.

8-10 liraya satılan dönerlerin yenilmemesi gerektiğini belirten Yaka gerçek döner fiyatlarının 15 liradan aşağıda olmaması gerektiğini vurguladı.

CHP'Lİ BELEDİYELERE YENİ OPERASYON:ÇOK SAYIDA BELEDİYE BAŞKANI'NA GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ YAZ SPOR KAYITLARI BAŞLADI
OTOGARLARDA KURBAN BAYRAMI YOĞUNLUĞU BİLETLER TÜKENDİ
İBB'YE BAĞLI PLAJLAR AÇILIŞA GÜN SAYIYOR
GRAND KARTAL YANGIN FACİASINDA İDDİANAME KABUL EDİLDİ
HUZURUN ADRESİ SAKİN VADİ TATİL KOYU SİZLERİ BEKLİYOR
FATİH KORKSUZ'DAN MUHALEFETE ''İMAMOĞLU'' ELEŞTİRİSİ;''PENDİK'İN SORUNLARI GÖZ ARDI EDİLİYOR''
İŞ ADAMI BAYRAM BEKAR BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU
ÜMRANİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ MHP MECLİS ÜYESİ KEMAL PİROĞLU'NUN ACI GÜNÜ