ULAK ULUSLARARASI ARAMA KURTARMA EKİBİNE DEVLET ÜSTÜN FEDAKÂRLIK MADALYASI

25.04.2023 tarihinde TC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hizmet gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine yönelik “Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni” düzenlendi. 

 

Cumhurbaşkanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinde fedakârlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekipleri için “Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı Tevcih Töreni” Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli ve yabancı arama kurtarma ekipleri ve çok sayıda davetli katıldı.

MADALYAYI CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY TAKDİM ETTİ 

Törende, deprem bölgelerinde arama kurtarma faaliyeti yapan 218'i Türk, 116'sı yabancı 334 kişi Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı tevcihine layık görüldü. Depremin ilk anından bu yana bölgede etkin bir rol oynayan ULAK Uluslararası Arama Kurtarma ekibi adına Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası ve Nişanı’nı Genel Başkan Didem Çakmakcı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden aldı. 

İleriki dönemde deprem felaketinde görev yapan tüm arama kurtarma personeline madalya ve teşekkür belgeleri kendi illerinde Valilikler aracılığı ile verileceği belirtildi.

 

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ