ULAK'TAN KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ

ULAK Uluslararası Arama Kurtarma İstanbul ekibi 21 yaşındaki Biruni Üniversitesinde öğrencisi Ecem ve 6 yaşındaki minik Zeynep için Malltepe Kucukyali'da Kızılay destekleri ile kök hücre ve kan bağışı etkinliğine düzenledi.

Etkinlikte ayrıca İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Doku ve organ bağışı bölümü stand açtı. Etkinliğe; ULAK Genel Başkanı Didem CAKMAKCI ve Başkan vekili Ferit KAYA, AK Parti Maltepe ilçe başkanı Erdogan AKKAYA, İYİ Parti İl Yöneticisi Mehmetal OZDEMİR, Memleket Partisi Kartal İlçe Orhan NURMAN katılım sağladı. 


ULAK Uluslararası Arama Kurtarma Ekibi İstanbul Şubesi bünyesinde gerçekleştirilen etkinlikte  kök hücre ve aynı zamanda organ bağişı farkındalığının artması için üyeleriyle birlikte tam destek verdi.

GALATASARAY TARİH YAZDI:ÜST ÜSTE 4. KEZ ŞAMPİYON!
ŞİLE OTOYOLU YANYOL PROJESİYLE ÜMRANİYE TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
PESİAD GEDİK KARİYER FUARI'NI ZİYARET ETTİ
PENDİK'TE ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET
KARTALLILAR ANNELER GÜNÜ'NDE EN ANLAMLI HEDİYEELERİNİ KADIN EMEĞİ PAZARI'NDA ALDI
ADD KARTAL ŞUBESİ'NDEN KAYMAKAM EDİP ÇAKICI'YA ZİYARET
KARTAL'DA MAHALLELERİN GELECEĞİ ORTAK AKILLA ŞEKİLLENİYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN DUMLUPINAR MAHALLE MUHTARINA ZİYARET
TUZLA'DA ''2026-2028 YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI'' TANITILDI
PENDİK'TE ''BEN FİDEL'' RÜZGARI: TİYATRO SEVERLER SALONA SIĞMADI