ÜLKÜ OCAKLARI PENDİK İLÇE TEŞKİLATI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ülkü Ocakları Pendik İlçe Başkanlığı iftar sofrasında Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programına; Ülkü Ocakları Pendik İlçe Başkanı Mustafa Güleç, MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve Yönetimi MHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda teşkilat mensubu yer aldı. 

Ülkü Ocakları Pendik İlçe Başkanlığı nezdinde verilen iftar programında kısa bir konuşma yapan Başkan Mustafa Güleç Ramazan Ayının önemine değinerek birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni ederek 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak Pendik'ten zaferle çıkacaklarını söyledi.


MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ise seçimlere az bir zaman kaldığını belirterek seçmenlere güvenlerinin tam olduğunu ifade ederek İstanbul'da Murat Kurum Pendik'te ise Ahmet Cin'e destek beklediklerini söyledi.Kerim Kaya iftar organizasyonu düzenleyen Ülkü Ocakları Pendik Başkanı Mustafa Güleç ve Yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür etti ve tüm teşkilat mensuplarının yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.

 

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI