ÜMİT ÖZDAĞ 2. TURDA KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdroğlu ile 7. Madde üzerinde anlaşmaya sağlayarak 2. Tur seçiminde destek verdiğini duyurdu.

 

Ümit Özdağ basın açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu ile özellikle mültecilerın sınır dışı edilmesi konusunda  anlaşmaya vardığını ifade ederek gençlerin Kılıçdroğlu'na destek vermesini istedi.

''12 MİLYON SIĞINMACIYI VATANINA YOLLAYACAK POLİTİKAYA DESTEK VERİN KILIÇDAROĞLU'NA OY VERİN''

Özdağ tüm seçmenlere, "Değerli yurttaşlar anne ve babalarınızdan aldığınız Türkiye'yi çocuklarınıza devretmek istiyorsanız, Türkiye'nin 'göçmenistan' olmasını istemiyorsanız, kızınız sokağa çıktığı zaman endişelenmek istemiyorsanız, akşam saat 21.30'da oğlunuzu köşedeki bakkala güven içinde yollamak istiyorsanız, 28 Mayı'ta 13 milyon sığınmacıyı vatanına yollayacak politikaya destek verin ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin. Bu Türkiye'nin 'göçmenistan' olmamasının tek yolu" dedi. 

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ'NDE LOKMA VE KANDİL SİMİDİ İKRAMI
MERHUM MECLİS ÜYESİ UMUT DAŞTAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI
ÇANAKKALE SAVAŞ MALZEMELERİ MÜZESİ KARTAL'DA AÇILDI
ÜMRANİYE SOSYAL TESİSLERİNDE RAMAZAN BEREKETİ: İFTAR SOFRALARI DOLDU TAŞTI
PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ