ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2 NOKTADA İFTAR DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

Ümraniye Belediyesi, her gün Dudullu Meydanı ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda kurulan alanlarda 3 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor. Başkan Yıldırım da dağıtımlardan birine katılarak, vatandaşlara ikram da bulundu..

 

Ümraniye'de Ramazan’da sürdürülen iftar yemeği dağıtımları devam ediyor. Ümraniye Belediyesi Aşevi'nde hazırlanan yemekler, belediye personeli tarafından kurulan alanlarda hijyen kurallarına uygun olarak iftara yetişemeyen vatandaşlara dağıtılıyor. Dudullu Meydanı ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda kurulan alanlarda vatandaşlara iftar vaktine kısa bir süre kala kavurma, pilav, tatlı ve ayran ikram ediliyor.

“Burada orucumuzu açacağız”

Konuya ilişki konuşan vatandaşlardan Ayşen Yavrucu, “Ümraniye Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. İşten çıkmıştım, yetişemedim. Burada orucumuzu açacağız” dedi.

Bir diğer vatandaş Hanım Gün ise “Güzel bir uygulama olmuş. Teşekkür ederiz. Biz de iftarlığımızı aldık” diye konuştu.

“Soframızı paylaşmak adına ilçemizin iki ayrı noktasında iftariyelik dağıtımında bulunuyoruz”

Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım da diğer dağıtım noktası olan 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda vatandaşlara iftar öncesinde iftariyelik dağıtımında bulundu. Başkan Yıldırım, dağıtım esnasında vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı iftarlar diledi.

Yıldırım, “Bu yıl deprem nedeniyle tüm Ramazan organizasyonlarımızı Onikişubat’a kaydırdık. Bu nedenle Ümraniye’mizde eskiden olduğu gibi büyük sofralar kuramadık. Yine de vatandaşlarımızla soframızı paylaşmak adına ilçemizin iki ayrı noktasında iftariyelik dağıtımında bulunuyoruz. İnşallah en kısa sürede depremin yaralarını sarar, eski Ramazanlara kavuşuruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ