ÜMRANİYE BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA EKİPLERİ DENİZE DÜŞEN CAN KARDEŞLERİ ARAMA FAALİYETLERİNE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Ümraniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Başkan İsmet Yıldırım’ın talimatlarıyla Sarıyer’de 23 Kasım’da denize düşerek kaybolan Ayşe Can (29) ve Velat Can (23) için başlatılan çalışmalara destek vermeye devam ediyor.

 

Bebek sahilinde 23 Kasım Cumartesi günü yürüyüş yaparken denize düşen Ayşe Can ile kendisini kurtarmak için suya atlayan kardeşi Velat Can’ı arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde yürütülen arama faaliyetlerinde kara, deniz ve hava unsurları büyük bir uyum içinde çalışıyor. Ümraniye Belediyesi ekipleri, ilk günden itibaren özveriyle sahada yer alarak çalışmaların etkin bir şekilde sürdürülmesine katkı sağlıyor.

Ümraniye Belediyesi, afet ve acil durumlara hazırlık konusundaki hassasiyetini bir kez daha ortaya koyarak her zaman vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Arama kurtarma ekipleri, süreç boyunca çalışmalarını titizlikle yürütmeye devam edecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI