ÜMRANİYE BELEDİYESİ GÜNLÜK 50 TON KARIŞIK AMBALAJ ATIKLARINI EKONOMİYE KAZANDIRIYOR

Ümraniye Belediyesi, ilçede günlük 50 ton karışık ambalaj atığı toplayarak hem çevre kirliliğini önlüyor hem de bu atıkları ekonomiye kazandırıyor.

Ümraniye Belediyesi, çevre kirliliğini azaltmak ve geri dönüşümü teşvik etmek amacıyla ilçede kapsamlı bir atık toplama sistemi uyguluyor. İlçe genelinde konteynerler, ev, iş yeri ve marketlerde biriken metal, plastik ve karton atıkları günlük olarak toplayan belediye, bu atıkları ekonomiye kazandırarak sürdürülebilir bir çevre oluşturulmasına katkı sağlıyor.

Belediye ekipleri, her gün 09.00 - 17.30 saatleri arasında gerçekleştirdikleri çalışmalarla yaklaşık 50 ton karışık ambalaj atığını topluyor. Hayata geçirdiği geri dönüşüm uygulamalarıyla çevre kirliliğini önleyen Ümraniye Belediyesi, temiz ve sağlıklı yaşam alanları oluşturuyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI