ÜMRANİYE BELEDİYESİ MOBİL AŞEVİ HATAY'DA GÜNDE ÜÇ ÖĞÜN YEMEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 10 şehrimizi vuran depremin ardından yola çıkan Ümraniye Belediyesi Mobil Aşevi, Hatay’da faaliyete geçti.

Aşevi, 13 kişilik personelle depremzedelere 3 çeşit sıcak yemek ve çorba ikramında bulunuyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde yaşanan ve 10 ili etkileyen iki büyük deprem felaketi sonrası bütün imkanlarını seferber etti. Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem faciasının ardından harekete geçen Ümraniye Belediyesi, yardım kampanyası başlatmış, on binlerce Ümraniyeli tek yürek olarak kışlık kıyafet, ısıtıcı, battaniye, yorgan, gıda ve hijyenik ürünler gibi 150 TIR dolusu yardım malzemesini deprem bölgesine göndermişti. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi ayrıca ilk günden itibaren depremzedelerin yiyecek ihtiyacını karşılamak üzere 2 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Mobil Aşevini bölgeye gönderdi.

2 BİN KİŞİYE 24 SAAT HİZMET VERECEK

Felaketin üçüncü gününde Hatay’a ulaşan Mobil Aşevi, 13 kişilik personelle depremzedelere 3 çeşit sıcak yemek ve çorba ikramında bulunuyor.

 

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU