ÜMRANİYE BELEDİYESİ SOKAK SANATÇILARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ümraniye’de sokak sanatçıları ‘Sanat Sokakta’ etkinliği ile sahne aldı.

 Ümraniye Belediyesi tarafından sokak sanatçılarına fırsat vermek ve vatandaşların yaşam alanlarını şenlendirmek amacıyla organize edilen etkinlikte sokak sanatçıları vatandaşlara müzik ziyafeti verdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından sokak sanatçılarına fırsat vermek ve vatandaşların yaşam alanlarını şenlendirmek amacıyla ‘Sanat Sokakta’ etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Alemdağ Caddesi üzerine konser alanı kurulurken, birçok sokak sanatçısı düzenlenen etkinlikte sahne aldı. Vatandaşlara müzik ziyafeti yaşatan sokak sanatçıları organizasyondan memnun olduğunu dile getirdi. Sokak sanatçılarının yer aldığı konsere Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılım sağlayarak sokak sanatçılarına desteğini ifade etti.

“Sık sık sanatçılarımızı göreceksiniz”

Konserde vatandaşlara seslenen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye’de sanatçı olmak da bir başka. Bu kardeşlerimizin hepsi Ümraniyeli. Alemdağ Caddesinde sanatçılarımızı sık sık göreceksiniz. Emeği geçen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu işler sanatçı ruhuyla oluyor, sanatçının ruhu başkadır. Bizlerinde Belediye olarak imkân sağlamamız lazım.” Şeklinde konuştu.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU