ÜMRANİYE BELEDİYESİ YAZ SPOR KAYITLARI BAŞLADI

Ümraniye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı.

Sporla dolu, sağlıklı ve eğlenceli bir yaz geçirmek isteyen 7-14 yaş arası çocuklar için hazırlanan kurslar, bu yıl da dopdolu içerikleriyle dikkat çekiyor. Başvurular, 2 Haziran – 4 Ağustos 2025 tarihleri arasında yapılabilecek.

Ümraniye Belediyesi’nin çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Spor Okulları, 23 Haziran’da başlıyor. 4 Eylül’e kadar devam edecek olan eğitimler, haftanın dört günü; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilecek.

7-14 yaş arası çocukların katılabileceği spor okullarında, öğrenciler sabah veya öğle grubu olmak üzere iki ayrı zaman diliminde eğitim alabilecek. Katılım Ücreti: 1.000 TL olarak belirlenirken, yalnızca Millet Bahçesi Spor Tesisleri için servis hizmeti sunulacak. Servisler, Ümraniye Belediyesi binası önünden hareket edecek.

Branşlar ve Eğitim Verilecek Tesisler:

  • Erkut Soyak Anadolu Lisesi Tenis Kortu:Tenis
  • Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri:Futbol, Basketbol, Voleybol
  • Millet Bahçesi Spor Tesisleri:Futbol
  • Dudullu İHL Spor Salonu:Basketbol, Voleybol, Karate, Zumba, Cimnastik, Taekwondo

Not: Erkut Soyak Anadolu Lisesi Tenis Kortu’nda eğitimler yalnızca sabah saatlerinde verilecek.

ÜMRANİYE’DE YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKURLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
PENFLOK PENDİKLİLERE ANADOLU'YU GETİRDİ;HALK OYUNLARI GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
HAZİRAN AYI KİRA ZAM ORANLARI BELLİ OLDU
CHP'YE KURULTAY SORUŞTURMASI; İDDİANAME KABUL EDİLDİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE MEZUNİYET ARMAĞANI
MUĞLA'DA GECE YARISI KORKUTAN DEPREM!
SUMBAS'IN MEHMETLİ BELDESİNDE YAPIMI TAMAMLANAN 36 KÖY KONUTUNUN ANAHTARI VALİ YILMAZ TARAFINDAN TESLİM EDİLDİ
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'DEN SOSYAL MEDYA UYARISI; ''ADALETİN YERİ SOSYAL MEDYA DEĞİL MAHKEMELERDİR''
İZMİR'DE GREV SÜRÜYOR; BELEDİYE BAŞKANI CEMİL TUGAY KORDON'DA ÇÖP TOPLADI
ANADOLU’NUN RENKLERİ ÜMRANİYE’DE BULUŞTU