ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL HEDİYESİ

Ümraniye Belediyesi, kasım ara tatilinde çocuklara özel sürprizlerle dolu bir etkinlik programı hazırladı. “Ara Tatil Tatil Hediyesi Sizleri Bekliyor!” sloganıyla duyurulan program, 10-11-12-13 Kasım tarihlerinde çocuklarla buluşacak.

 

 

Program kapsamında 4-12 yaş arası çocuklar; tiyatro gösterileri ve animasyon film etkinlikleriyle hem eğlenecek hem de yeni deneyimler kazanacak.  Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Kültür Merkezi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Mehmet Akif Kültür Merkezi, Cemil Meriç Gençlik, Kültür ve Eğitim Merkezi olmak üzere dört farklı kültür merkezinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler tamamen ücretsiz olacak.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, çocuklara yönelik projelerin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Ara tatil döneminde çocuklarımızın hem eğlenmesini hem de kültürel açıdan gelişmesini istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız için her zaman en iyisini hedefliyoruz. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi. Ümraniye Belediyesi, çocukların tatil dönemlerini dolu dolu geçirmesi için kültür, sanat ve eğlenceyi bir arada sunmaya devam ediyor.

TEKSTİLDE 40 YILIN EN AĞIR DARBESİ:377 BİN İŞSİZ 10 BİN KAPANAN ŞİRKET!
MSB YILIN İKİNCİ YARISI İÇİN BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİNİ AÇIKLADI
ÜMRANİYE’DE ÇOCUKLAR ÖĞRENİRKEN ANNELER DE ÜRETTİ
GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TAHLİYE EDİLDİ
ANKARA'DAKİ TARİHİ NATO ZİRVESİ:50 MİLYON DOLARLIK DEV ANLAŞMA VE BAĞLILIK MESAJI
SREBRENİTSA’NIN ACISI BELGESELLE BİR KEZ DAHA HAFIZALARA KAZINDI
KARTAL'DA VAHŞET! GECEKONDUDA ÖLDÜRÜLEN TEKSTİL İŞÇİSİNİN KATİLİ İŞ ARKADAŞI ÇIKTI
TUZLA'DA YEREL EŞİTLİK İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA ATILDI
CHP'DE KURULTAY ÇIKMAZI:ÖZGÜR ÖZEL CEPHESİNDEN KAYYIM VE PARTİ HAMLESİ
PENDİK'TE 7 YILDA 91 KİLOMETRE YAĞMUR SUYU KANALI KAZANDIRILDI