ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE MEZUNİYET ARMAĞANI

Ümraniye Belediyesi, lise son sınıf öğrencileri için düzenlediği Mezuniyet Şöleni ile gençlere unutamayacakları bir gece yaşattı. 

Ümraniye Millet Bahçesi’nde gerçekleşen etkinlik, gençlerin yoğun geçen bir eğitim döneminin ardından stres attığı, eğlence ve motivasyon dolu bir geceye dönüştü.

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği gecede sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir ve ünlü DJ Kaan Gökman sahne aldı. Performanslarıyla coşkulu anlara sahne olan şölende öğrenciler doyasıya eğlendi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Motivasyon Buluşmaları kapsamında gençlere verdiği “Mezuniyet Şöleni” sözünü yerine getirerek her zaman gençlerin yanında olduklarını bir kez daha gösterdi. Gençlerin moral bulduğu bu özel gece, aynı zamanda onların gelecek hedeflerine yönelik motivasyonlarını artıran bir etkinlik oldu.

Ümraniye Belediyesi’nin gençlere yönelik bu anlamlı organizasyonu, katılımcılar tarafından büyük beğeni toplarken mezuniyet heyecanını doyasıya yaşayan gençler gece sonunda Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.

TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ