ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN İLK KEZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ

Ümraniye Belediyesi, eğitime destek vermeye devam ediyor. Ümraniye’de ikamet eden ve üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilere 10 bin TL eğitim desteği sağlıyor.

 

Ümraniye Belediyesi, Üniversite sınavını kazanarak kaydını yaptıran ve ikametgâhı Ümraniye’de bulunan tüm gençlere 10 bin TL eğitim desteği verecek. Başvurular 4 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında belediyenin resmi web sitesinden alınacak olup öğrencilerin öğrenci belgesi ile sitedeki başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaları yeterli olacak. Devlet ya da vakıf üniversitelerinin lisans ya da ön lisans programlarına ilk defa kayıt yaptıracak öğrenciler eğitim desteğinden yararlanabilecek.

Başkan İsmet Yıldırım: "Ümraniye’de Genç Olmak Ayrıcalıktır"

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Üniversite sınavında elde ettiğiniz başarılar için sizleri yürekten tebrik ediyorum. İlçemizde ikamet eden ve üniversiteye yeni yerleşen her gencimize 10 bin TL’lik eğitim desteğimiz hayırlı olsun. Ümraniye’de genç olmak gerçekten bir başka güzel” dedi.

Bu anlamlı destek, Ümraniye’deki gençlerin eğitim yolculuklarını daha da güçlendirirken geleceğin başarılı bireylerinin yetişmesine katkı sağlayacak.

KARTAL'DA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
ÜMRANİYE’NİN GURURU SEMANUR YÜKSEL OLİMPİYAT ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL'DA ''ÖLDÜRESİYE SEVGİLİ''SAHNEYE TAŞINDI
KUVA-YI MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 66. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
TEK GOLLE 3 PUAN: ORFA YAPI PENDİKSPOR KARAGÜMRÜK'Ü DEPLASMANDA DEVİRDİ!
FENERBAHÇE'DE TEKNİK DİREKTÖR BİLMECESİ SONA ERİYOR:SERGİO CONCEİÇAO İDDİASI
PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL MEDYA YASAKLARI 1 KASIM'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU:4 BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 39 KİŞİ TUTUKLANDI
TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI