ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN İLK KEZ ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ

Ümraniye Belediyesi, eğitime destek vermeye devam ediyor. Ümraniye’de ikamet eden ve üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilere 10 bin TL eğitim desteği sağlıyor.

 

Ümraniye Belediyesi, Üniversite sınavını kazanarak kaydını yaptıran ve ikametgâhı Ümraniye’de bulunan tüm gençlere 10 bin TL eğitim desteği verecek. Başvurular 4 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında belediyenin resmi web sitesinden alınacak olup öğrencilerin öğrenci belgesi ile sitedeki başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaları yeterli olacak. Devlet ya da vakıf üniversitelerinin lisans ya da ön lisans programlarına ilk defa kayıt yaptıracak öğrenciler eğitim desteğinden yararlanabilecek.

Başkan İsmet Yıldırım: "Ümraniye’de Genç Olmak Ayrıcalıktır"

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Üniversite sınavında elde ettiğiniz başarılar için sizleri yürekten tebrik ediyorum. İlçemizde ikamet eden ve üniversiteye yeni yerleşen her gencimize 10 bin TL’lik eğitim desteğimiz hayırlı olsun. Ümraniye’de genç olmak gerçekten bir başka güzel” dedi.

Bu anlamlı destek, Ümraniye’deki gençlerin eğitim yolculuklarını daha da güçlendirirken geleceğin başarılı bireylerinin yetişmesine katkı sağlayacak.

PENDİK ATATÜRK ORTAOKULU'NDA BİLİM RÜZGARI: TÜBİTAK 4006 FUARI AÇILDI
KARTAL’DA ANNELER GÜNÜ COŞKUSU
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN FATİH MAHALLE ESNAFINA ZİYARET
PENDİK KENT KONSEYİ VE PESİAD'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A ANLAMLI ZİYARET
KARTAL’DA HALK OYUNLARI RÜZGÂRI
ESENLER EROKSPOR:1-1 PENDİKSPOR
15. AYDOS PATİKA KOŞUSU KIYASIYA MÜCADELEYE SAHNE OLDU
RUANDA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN ÜMRANİYE BİLİM MERKEZİ’NE ZİYARET
YUVAMIZ TUZLA AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
ERCİŞ VAKFI'NDA MURAT ÇEVİK İLE YOLA DEVAM