ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN İŞİTME ENGELLİLERE “CANLI DESTEK HİZMETİ”

Ümraniye Belediyesi işitme engellilere yönelik dijital ortamda hizmet başlatarak sosyal belediyecilik de bir ilke daha imza attı.

Ümraniye Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü, işitme engelli bireyler için “Dijital Çağrı Destek Hizmeti” vermeye başladı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=64GrVhqOqJc

Ümraniye Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren “Dijital Çağrı Destek Hizmeti” işitme engellilere yönelik dijital ortamda hizmet başlatarak sosyal belediyecilik de bir ilke daha imza attı. İşitme engelli bireylerin daha hızlı bir şekilde bilgiye ulaşabilmesi ve belediye hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla başlatılan “Dijital Çağrı Destek Hizmeti” ile ihtiyaç duyulan her an ve her yerde duyulan ses olmaya başladı.
Ümraniye Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü bünyesinde çalışan bir işaret dili tercümanı aracılığıyla “Dijital Çağrı Destek Hizmeti” 0531 467 64 53 numaralı Whatsapp destek hattı üzerinden işitme engelli bireylere ulaştırılıyor.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL DEV ŞENLİK
SAKIP SABANCI EĞİTİM ÖDÜLLERİ 31. YAŞINDA
PENDİK'TE DEV KARİYER BULUŞMASI:SEKTÖRÜN LİDER FİRMALARI İŞ ARAYANLARLA BULUŞUYOR!
PENDİK BELEDİYESİNDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON KAMPI
TUZLA'NIN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
TARİHİ İMZA: ABD VE İRAN ARASINDA SAVAŞ BİTİREN 14 MADDELİK MUTABAKATIN DETAYLARI BELLİ OLDU
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK
PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI