ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN LİSELERDE ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ

Ümraniye Belediyesi, arama kurtarma kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında ilçedeki liselerde eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, ilçede bulunan 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik arama kurtarma eğitimleri devam ediyor.

Eğitim programına Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi ile Ümraniye Merkez Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Toplam 60 öğrencinin yer aldığı eğitimlerde; afet bilinci, temel arama kurtarma yöntemleri ve kriz anlarında doğru müdahale konularında bilgilendirme yapıldı.

Gençlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesini ve olası acil durumlarda daha hazırlıklı olmalarını amaçlayan eğitimlerin, 2025–2026 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde ilçedeki tüm 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerini kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması planlanıyor. Ümraniye Belediyesi, afetlere dirençli bir toplum oluşturmak amacıyla eğitim ve farkındalık çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edecek.

TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ