ÜMRANİYE BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ’NDE DERSLER BAŞLADI

Ümraniye Belediyesi, Bilim Ümraniye projesiyle öğrencileri bilim ve teknolojiyle buluşturuyor. Şehit Mühendis Zahide Güçlü Ekici Bilim Merkezi’nde 7-14 yaş grubundaki çocuk ve gençler için tasarım, matematik ve doğa bilimleri atölyeleri açıldı.

Ümraniye Belediyesi, bilim ve teknolojiye ilgi duyan genç yetenekleri keşfetmeyi, milli ve özgün üretimi teşvik etmeyi ve girişimcilik kültürünü desteklemeyi hedefliyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve TÜBİTAK işbirliğinde hayata geçirilen Bilim Ümraniye projesi Ümraniye Millet Bahçesi’nde hizmet vermeye başladı.

Öğrenciler, Hem Öğrenecek Hem De Üretecek

Ümraniye’de bilimin ışığını yayacak bu özel merkez, keşfetmeye, öğrenmeye ve üretmeye meraklı 7- 14 yaş grubu çocuk ve gençlerin bilimsel keşiflere ilgisini artıracak.  Sabah ve öğlen grubu olarak günde 120 öğrenci, açılan tasarım, matematik ve doğa bilimleri atölyelerinden faydalanarak, hem teorik bilgi edinip hem de yaratıcı projeler üretme fırsatına sahip olacak.

Galeri

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'NİN MUTLU GÜNÜ:OĞLU SERKAN GÜNERİ EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI
YAŞLANMA BİR YOKUŞ DEĞİL BASAMAK:44 V 60 YAŞLARINDA BİYOLOJİK SIÇRAMA!
HACI MUAZZEZ BÜLBÜL CAMİİ’NİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU KRİTİK: 10.KEZ HASTANEYE KALDIRILDI
RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE FİYAT İSTİKRARI OPERASYONU
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN 15 BİN PERSONEL ALIMI MÜJDESİ
PENDİK'İN TARİHİ ARŞİVİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI: SULTAN 2. ABDÜLHAMİT DÖNEMİ SERGİSİ AÇILDI
İSTANBUL HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİ FİYATINI AÇIKLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL KADIN EMEĞİ PAZARI BAŞLADI
KARTAL'DA SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZE KADIN EMEĞİ PAZARI KAPILARINI AÇIYOR