ÜMRANİYE CEZAEVİNDEKİ HÜKÜMLÜLERİN ESERLERİ SERGİLENDİ

Ümraniye Halk Eğitim Merkezi Öğrencileri ve Ümraniye T Tipi Cezaevi Hükümlüleri tarafından oluşturulan sanat eserleri Ümraniye Belediyesi tarafından açılan sergiyle sanatseverlerle buluştu.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören serginin açılışını Başkan İsmet Yıldırım yaparak, “Millet, devlet kaynaşması budur” dedi.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sergide Ümraniye Halk Eğitim Merkezi Öğrencileri ve Ümraniye T Tipi Cezaevi Hükümlülerin eserleri sergilendi. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın katılımıyla açılışı yapılan Hayat Resimle Başlar, Sanatın Yaşı Yoktur sergisi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Toplam 104 eserin sanatseverlerle buluştuğu sergide 46 eseri Ümraniye Halk Eğitim Kursiyerleri ve 58 eser de cezaevi kursiyerleri tarafından hazırlandı.

Sergi açılışında konuşan, Başkan İsmet Yıldırım, “Böyle bir günde, bu güzel mekânımızda çok güzel bir iş için bir araya geldik. Millet, devlet kaynaşması budur. Cezaevinde bu çalışmaları yapıp hükümlü kardeşlerimizin becerilerini ortaya çıkarmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca hükümlü kardeşlerimiz kadar sergide emeği olan, Halk Eğitim Merkezimizdeki kursiyerlerimizin de çalışmalarını tebrik ediyorum. Burada gördük ki sanatçılarımız çok değerli ince ruhlarını sanatlarına aktarmışlar. Nerede bir sanat var orada güzellik var” dedi.

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI