ÜMRANİYE KAYMAKAMI ABDULAZİZ AYDIN’A DUYGUSAL VEDA

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Bolu Valiliği’ne atanan Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın için Ümraniye Millet Bahçesi’nde bir veda töreni düzenlendi.

 

Programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım başta olmak üzere, pek çok önemli isim katıldı.

Ümraniye Millet Bahçesi’nde, Bolu Valiliği’ne atanan Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın için veda programı düzenlendi. İki yıllık görev süresinin ardından Abdulaziz Aydın, Ümraniye’de bıraktığı izlerle ve ilçe halkıyla kurduğu bağlarla vedalaşırken duygusal anlar yaşandı.

“Sayın Kaymakamımızla dolu dolu iki yıl geçirdik”

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kaymakam Aydın’la geçirdikleri verimli iki yılı vurgulayarak, “Bu görevler verildiğinde layıkıyla yapılır. Biz Sayın Abdulaziz kardeşimizden memnunduk. Allah da kendisinden memnun olsun, yolu açık olsun. Bolu gibi güzel bir vilayete Bolu Beyi olarak gitti ama inşallah orada bey değil, hizmetkâr olur. Ancak bizim için Bolu Beyi olarak tescillendi. Ümraniye’ye yaptığı değerli hizmetler için kendisine teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak ayağına taş değdirmesin, bizi ve Ümraniyemizi de unutmasın. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya bu tayini uygun gördükleri için Ümraniye halkı olarak sizler adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Belediye Başkanı Sayın İsmet Yıldırım’a abiliği ve yol arkadaşlığı için teşekkür ediyorum”

Veda konuşmasını yapan Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye’de geçirdiği iki yılın kendisi için çok özel olduğunu belirterek, “İki yılımızı kazasız belasız, alnımızın akıyla tamamladık. Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızın tensipleriyle Bolu Valiliği gibi onurlu bir göreve atanmış bulunuyorum. Ümraniye halkıyla çok güzel bir bağ kurduk, burada yaşadığım her anı ileride sevgi ve saygıyla anacağım. Belediye Başkanı Sayın İsmet Yıldırım’a abiliği ve yol arkadaşlığı için teşekkür ediyorum. Veda etmek zor olsa da buradaki dostlarımı asla unutmayacağım” dedi. Aydın, meslek hayatını Ankara’da bitirmeyi düşündüğünü fakat Ümraniye’ye yerleşme kararı aldığını da sözlerine ekledi.Programa katılan misafirler de Kaymakam Aydın’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Ümraniye’ye kattığı değerli hizmetler için teşekkürlerini iletti.

EMEKLİ İKRAMİYESİ İÇİN 17 BİN TL TEKLİFİ MECLİSTE
RAMAZAN’DA FIRIN VE PASTANELERE SIKI DENETİM
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL YALI YUNUS TOPSELVİ KÜLTÜR MERKEZİ'NDE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
ÖZEL ÇOCUK VE AİLE AKADEMİSİ BAŞLADI
KARTAL'DA DAYANIŞMA SOFRALARI:SAHURDAN İFTARA KESİNTİSİZ HİZMET
AKYAZI'DA HİJYEN SKANDALI! AYAKLA HAMUR YOĞURAN İŞLETME MÜHÜRLENDİ
YAYALAR SEMT PAZARI 22 ŞUBAT'TA HİZMETE AÇILIYOR
ADALET VE İÇİŞLERİ BAKANLIKLARINDA ÜST DÜZEY ATAMALAR
KARTALLILAR RAMAZAN'IN İLK İFTARINDA AYNI SOFRADA BULUŞTU
BAŞKAN AHMET CİN:''RAMAZAN AYI BOYUNCA 500 BİN KİŞİLİK İFTAR VERECEĞİZ''