ÜMRANİYE SPOR KULÜBÜ KARATE DO SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

26 Ocak Pazar günü düzenlenen İstanbul Büyükler ve Veteranlar Karate Do Şampiyonası’nda, Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Karate Do sporcuları önemli başarılara imza attı.

 

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Bağcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 300 sporcunun katıldığı şampiyonada, Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Dilara Coşkun, Büyük Bayanlar 61 kg kategorisinde üçüncü olurken Gürkan Kılıç ise Büyük Erkekler +84 kg kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Ümraniye’nin spora ve genç yeteneklere verdiği desteğin bir göstergesi olan bu başarılar, ilçenin spordaki iddiasını bir kez daha kanıtladı. Ümraniye Spor Kulübü, gelecekte yetiştireceği başarılı sporcularla adından sıkça söz ettirecek.

YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NDE KURA HEYECANI: İLK ADIM 29 ARALIK'TA!
FENERBAHÇE KULÜP BAŞKANI SADETTİN SARAN ADLİYEDE İFADE VERİYOR
ÜMRANİYE’NİN GURURU: WUSHU KUNG FU’DA 7 MADALYA
YILIN SON AĞAÇ DİKİMİNİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YAPTI
ZORUNLU ASKERLİK SİSTEMİ DEĞİŞİYOR
BAKAN GÜLER'DEN SURİYE MESAJI:'' İHTİYAÇ OLURSA GEREKENİ KİMSEYE SORMADAN YAPARIZ''
ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!